background img
banner
banner

Συνάντηση Καραχάλιου – Παπαδόπουλου για το «Δυτική Ελλάδα 2040»

Με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Θανάση Παπαδόπουλο συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βαγγέλης Καραχάλιος στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο ΤΕΕ. Ο κ. Καραχάλιος ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο για την πρόταση «Δυτικής Ελλάδα 2040», η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας με στόχο την μακροπρόθεσμη στρατηγική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ένα διευρυμένο όργανο που θα παρακολουθεί ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με το παρόν, το μέλλον και τις νέες προκλήσεις για τη Δυτική Ελλάδα. Το «Δυτική Ελλάδα 2040», έχει στόχο να εδραιώσει το διάλογο μεταξύ των φορέων της περιοχής (Περιφέρεια, Δήμους, ΠΕΔ, Επιμελητήρια, Πανεπιστήμια κλπ) και να δημιουργήσει στέρεες γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ τους και με την Κοινωνία των Πολιτών, παρέχοντας επιστημονική τεκμηρίωση και γνώση.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε σύμφωνος με την πρόταση του κ. Καραχάλιου, την οποία υποδέχθηκε με πολύ καλή διάθεση, ενώ κάλεσε τον Πρόεδρο του ΤΕΕ να παραστεί στην επόμενη συνεδρίαση της ΠΕΔ προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Η συζήτησή μας με τον Θανάση Παπαδόπουλο υπήρξε άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι η πρότασή μας βρίσκει πρόσφορο έδαφος μεταξύ των φορέων της περιοχής μας» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καραχάλιος. «Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε νέες βάσεις σε επίπεδο συνεργασίας για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων του».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr