background img
banner
banner

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας συνεδριάζει την Τρίτη 19 Μαρτίου και ώρα 17:00. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής, στην Πάτρα), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από το σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-15907

Μεταξύ άλλων, θα γίνει συζήτηση της υπ’ αριθ. 14/2024 Επερώτησης του Επικεφαλής της παράταξης «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» Κωνσταντίνου Καρπέτα, σχετικά με τον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο. Ακόμη, θα γίνει συζήτηση για τους 37 Συμβασιούχους υπαλλήλους ΙΔΟΧ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι προσελήφθησαν το έτος 2020 στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, ενόψει της δικασίμου στις 27/03/2024, στην Αθήνα.

Επιπλέον, θα εξεταστεί: Α) η έγκριση προσχώρησης της Περιφέρειας, δικαιούχου του προγράμματος του υπουργείου Εσωτερικών «Πρόγραμμα Βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο», στους όρους και συμφωνίες της Σύμβασης του δεσμευμένου καταπιστευτικού (Escrow Account) υπολογαριασμό, στα πλαίσια υλοποίησης της σύμβασης: «Κατασκευή Πρότυπων Διαβάσεων Σε Κόμβους Της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», χρηματοδότηση: «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» της Δράσης 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο», η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Κωδικός Έργου ΟΠΣ: 5180769, Σύμβαση ποσού: 17.673.887,48 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ΑΔΑΜ:23SYMV01330933017. Β) Εξουσιοδότηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, ως νομίμου εκπροσώπου, για την υπογραφή της Δήλωσης Προσχώρησης στη Σύμβαση δεσμευμένου λογαριασμού (Escrow Account) στο πλαίσιο του ανωτέρω χρηματοδοτικού προγράμματος του ΥΠΕΣ. Γ) Ορισμός του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ως χειριστή και μεσεγγυούχο του «προϊόντος» του ως άνω δεσμευμένου καταπιστευτικού (Escrow Account) υπό- λογαριασμού. Δ) Χορήγηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ανέκκλητης εντολής και εξουσιοδότησης να προβαίνει στις ενέργειες που έχουν συμφωνηθεί στην από 31-10-2023 Σύμβαση.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr