background img
banner
banner

Χειρίστηκε 104 υποθέσεις μέσα το 2023

Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΩΝΗΣ

Σε 104 ανέρχονται οι υποθέσεις που χειρίστηκε ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Τελώνης, κάνοντας τον απολογισμό της δραστηριότητάς του για το έτος 2023, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Πλήθος ζητημάτων, όπως είπε, διεκπεραιώθηκαν έπειτα από επικοινωνία με την εμπλεκόμενη υπηρεσία, ενώ όπου χρειάστηκε διενεργήθηκε περαιτέρω διερεύνηση.

Ενδεικτικά ανέφερε θέματα τραπεζικών οφειλών ή ρυθμίσεων, επικοινωνία με παρόχους κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να βελτιωθεί το σήμα στην εθνική οδό Πατρών Αθηνών, αιτήματα προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την δημιουργία πλατφόρμας ενημέρωσης προκηρύξεων θέσεων σε Ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα κ.ά. Παράλληλα τόνισε ότι ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει για την υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του γραφείου του Συμπαραστάτη.

Ακόμη πιο δυνατός ο θεσμός τη νέα περίοδο

«Είναι τιμή μου να μπορώ να λέω ότι έχω υπηρετήσει αυτόν τον θεσμό που έχει ως σκοπό την εξωδικαστική διαμεσολάβηση μεταξύ των πολιτών και των οργάνων της Διοίκησης. Είμαι σίγουρος ότι και την νέα περίοδο η οποία ανοίγεται μπροστά μας, θα κάνουμε τον Θεσμό ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο χρήσιμο, βοηθώντας πρακτικά και άμεσα τους ανθρώπους που μας χρειάζονται,» ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Τελώνης.

Σχετικά με την αντιμισθία του που χρησιμοποιείται για κοινωνικούς σκοπούς, εξήγησε ότι «τα χρήματα αυτά συνεχίζουν να διοχετεύονται προς την εξυπηρέτηση κοινωφελών σκοπών τους οποίους συναποφασίζουμε με τον Περιφερειάρχη όπως η οικονομική ενίσχυση Συλλόγων και η δωρεά εξωτερικών απινιδωτών σε Φορείς δημόσιους και ιδιωτικούς. Το υπόλοιπο των χρημάτων, παραμένει σε λογαριασμό προς εξυπηρέτηση μελλοντικών κοινωφελών σκοπών».

Από τα χρήματα της αντιμισθίας που συγκεντρώθηκαν μέσα στο 2023 εξυπηρετήθηκαν ανάγκες του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΨΥ) Πάτρας, ενώ έγινε προμήθεια  απινιδωτών, κάποιοι από τους οποίους παραδόθηκαν πρόσφατα από την Περιφέρεια σε Φορείς, όπως Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου « Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς», Αθλητικός Σύλλογος Κένταυρος Σωστίου, Α.Ο. ΠΕΙΡΟΣ Ισώματος, Αθλητική Ένωση Καινουργίου.

«Δεσμεύομαι απέναντί σας και απέναντι στην κοινωνία της Δυτικής Ελλάδας και υπόσχομαι να εργαστώ και στην τρέχουσα χρονιά με τον ίδιο ζήλο, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ακόμα καλύτερη και παραγωγικότερη λειτουργία του Γραφείου, προκειμένου τα προβλήματα πολιτών και επιχειρήσεων, σε ό,τι αφορά τη σχέση τους με Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς, να μειωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο» κατέληξε ο κ. Τελώνης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr