background img
banner
banner

Το Πανεπιστήμιο θα εμπνέει και η Αστυνομία θα προστατεύει

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 4 Απριλίου το πρωί, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Δρ. Χρήστος Μπούρας, όπου συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Ανδρέα Τσαπικούνη, στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων του και της επανεκλογής του Μπούρα, ως Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Β’ Υποδιευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Σταθούλιας και ο Τμηματάρχης του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης του Επιτελείου και Υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χαράλαμπος Σφέτσος.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε στον Πρύτανη, ότι η Ελληνική Αστυνομία με διακριτική παρουσία, θα αποτελεί πάντοτε αρωγό των καθηγητών, των διοικητικών υπαλλήλων και των φοιτητών του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, συμβάλλοντας στην ομαλή κοινωνική ζωή των φοιτητών και στο σπουδαίο ακαδημαϊκό έργο, που τελείται στην πανεπιστημιακή κοινότητα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr