background img
banner
banner

Διανομέας δύο φορές την εβδομάδα σε Λόγγο – Σελιανίτικα

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΛ.ΤΑ.

Για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην παραλαβή της αλληλογραφίας τους, μετά το κλείσιμο του Πρακτορείου ΕΛ.ΤΑ. στον Λόγγο που κάλυπτε τον Λόγγο και τα Σελιανίτικα, διαμαρτύρονται κάτοικοι της περιοχής.

Όπως αναφέρουν, λαμβάνουν επιστολές και λογαριασμούς με τεράστια καθυστέρηση και φαίνονται οι ίδιοι εκπρόθεσμοι, υφιστάμενοι τις συνέπειες. Από χθες πάντως, το πρόβλημα αντιμετωπίζεται προσωρινά, με διανομέα από το Ταχυδρομείο Αιγίου.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφεραν κάτοικοι στo “protionline.gr”, εδώ και χρόνια εξυπηρετούνταν από το Πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ. χωρίς προβλήματα. Το Πρακτορείο όμως έκλεισε πριν λίγο καιρό, με αποτέλεσμα η αλληλογραφία να πηγαίνει στην αρχή σε καφενείο του χωριού απ’ όπου την παραλάμβαναν οι κάτοικοι, γεγονός που δημιουργούσε μία σύγχυση και κίνδυνο απώλειας των επιστολών.

Ερωτηθείς από τo “protionline.gr” για το πρόβλημα, ο προϊστάμενος του Ταχυδρομείου Αιγίου Μιχάλης Νικολακόπουλος, ανέφερε πως το Πρακτορείο που διατηρούσε ιδιώτης σταμάτησε την λειτουργία του εδώ και μία εβδομάδα, τονίζοντας ότι από την πρώτη μέρα υπήρξε προσπάθεια να καλυφθεί το κενό, μέσω διανομέα των ΕΛ.ΤΑ. στο μέτρο του δυνατού. Ξεκαθάρισε δε πως από χθες ήδη ξεκίνησε προγραμματισμένα και θα πηγαίνει την αλληλογραφία δύο φορές την εβδομάδα στα δύο χωριά, μέχρι να ληφθεί απόφαση για το εάν θα υπάρξει πρόσκληση για εκ νέου λειτουργία του Πρακτορείου. ΄΄Απ’ όσο γνωρίζουμε, το θέμα βρίσκεται υπό συζήτηση και μέχρι να ληφθούν αποφάσεις, τα δύο χωριά θα εξυπηρετούνται με διανομέα από την Υπηρεσία μας΄΄, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έρχεται ένας ακόμη υπάλληλος

Ερωτηθείς για το γνωστό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, ο προϊστάμενος σημείωσε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να καλύπτεται ο μεγάλος όγκος εργασιών, κάνοντας γνωστό ότι το Ταχυδρομείο αναμένει ενισχύσεις, αφού εντός της ερχόμενης εβδομάδας πρόκειται να έρθει με μετάθεση από τις Ταχυμεταφορές από την Πάτρα, ένας ακόμη υπάλληλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr