background img
banner
banner

«Εγώ δεν περνάω την πόρτα του Saloon» | ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ο υποψήφιος πρόεδρος για το νέο Φορέα της Κεντροαριστεράς βρέθηκε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Αίγιο δύο ώρες πριν την κεντρική του ομιλία στον Αστέρα της Πάτρας.

Πρώτος σταθμός του Νίκου Ανδρουλάκη το απόγευμα της Τετάρτης, το Δημαρχείο Αιγιαλείας. Εκεί τον περίμεναν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αιγιαλείας, Δημήτρης Μπούνιας, η αντιδήμαρχος, Έργων Βάσω Ψυχράμη, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’Βαθμιας Εκπαίδευσης, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο Τομεάρχης Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Γραμμένος και φίλοι του Ευρωβουλευτή, από την περιοχή.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος εξέπληξε τους πάντες με την απλότητα του, φορούσε τζιν και αθλητικά παπούτσια, εξάλλου είναι μόνο 38 ετών. Ο Θανάσης Παναγόπουλος μίλησε για τα βασικά προβλήματα της Αιγιάλειας όπως το κόστος των διοδίων στον Ελαιώνα και ζήτησε τη βοήθεια του Ευρωβουλευτή που έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

Ακολούθως, ο Νίκος Ανδρουλάκης ρώτησε τον δήμαρχο στον ενικό για την απλή αναλογική, που φέρνει η κυβέρνηση στις δημοτικές εκλογές, με τον Παναγόπουλο ν’ απαντά πως το μέτρο θα φέρει ακυβερνησία στους δήμους.

Καθαρές κουβέντες και στήριξη από Σπηλιόπουλο

Ακολούθως ο Νίκος Ανδρουλάκης πήγε στην παραλία του Αιγίου όπου τον περίμενε ο πρώην υφυπουργός Άμυνας, Κώστας Σπηλιόπουλος. Στο café “LOSS”, είχαν συγκεντρωθεί 70 φίλοι που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

Με λόγια απλά και καθαρά ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε απ’ όλους να πιστέψουν στη νέα προσπάθεια.

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν το πιστεύετε, πρέπει να σκεφτείτε όπως το 1974, πάμε για ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα όχι να καταλάβουμε τις καρέκλες» είπε ο νέος πολιτικός, «Η πολιτική μας πρέπει ν’ ανανεωθεί από πρόσωπα και ιδέες, μπορούμε αν το πιστέψουμε να περάσουμε το 12% στις επόμενες εκλογές και αυτό θα είναι η αρχή». Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για τη νέα αγροτική πολιτική που κάνει δύσκολα τα πράγματα με τις επιδοτήσεις, ωστόσο επέμεινε πως το τρόφιμο είναι το μέλλον.

Όταν του ζήτησαν να δεσμευτεί ότι αν δεν εκλεγεί δεν θα διασπάσει τη νέα παράταξη είπε με νόημα «Εγώ πάντα εδώ ήμουνα, την πόρτα του Saloon δεν την περνάω» δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τα στελέχη που εγκατέλειψαν στα δύσκολα το ΠΑΣΟΚ και με την ίδια ευκολία θα ζητούσαν να επιστρέψουν. «Ο Τσίπρας θα βγει όπως όπως στις αγορές, αφού έχει πρώτα καταστρέψει τη μεσαία τάξη, και μετά θα πάει σε εκλογές με αφήγημα το τέλος των μνημονίων πετώντας το “μπαλάκι” στο Μητσοτάκη για τα δύσκολα που έρχονται» είπε ο Ευρωβουλευτής που υπεραμύνθηκε της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Ακολούθως το λόγο πήρε ο Κώστας Σπηλιόπουλος που ζήτησε από τους παλιούς να στηρίξουν την ανανέωση στο προοδευτικό χώρο και πως μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να την εκφράσει πραγματικά. Στη συνάντηση ήταν και ο Ηρακλής Ρούπας που ακολούθησε τον Νίκο Ανδρουλάκη στην Πάτρα όπως και ο Κώστας Σπηλιόπουλος. Οι δύο πολιτευόμενοι στην Αχαΐα όπως φάνηκε αργότερα είχαν κάνει καλή δουλειά, αφού ο κόσμος πλημμύρισε τη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου της Πάτρας για ν’ ακούσουν το ελπιδοφόρο μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr