background img
banner
banner

Όταν η αδικία γίνεται καθεστώς, η αντίσταση είναι καθήκον…

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΛΟΚΟ» ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις τής Λαϊκής Ενότητας Αιγιάλειας για την μαζική συμμετοχή πολιτών προχθές στο Ειρηνοδικείο Αιγιαλείας, που είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί.

Ξεκαθαρίζει δε πως θα είναι παρούσα ώστε να μην αφήσει κανέναν ανυπεράσπιστο απέναντι στις δυνάμεις του κεφαλαίου…

Συγκεκριμένα, η Λαϊκή Ενότητα Αιγιαλείας, επισημαίνει: ΄΄Η μαζική κινητοποίηση πολιτών της Αιγιάλειας κατά των πλειστηριασμών’ στο Ειρηνοδικείο Αιγιάλειας, απέτρεψε την διεξαγωγή τους. Η Λαϊκή Ενότητα Αιγιάλειας, η οποία συμμετείχε με μαζική παρουσία, χαιρετίζει τη δυναμική κινητοποίηση συλλογικοτήτων, πολιτικών φορέων, και απλών πολιτών, που κατάφεραν να ακυρώσουν τη διαδικασία των πλειστηριασμών σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αιγιάλειας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού υιοθέτησε τα μνημόνια και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που επιβάλουν, παρά το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο που επιχειρεί να εμφανίσει, τώρα προχωρά ένα βήμα παραπέρα, δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο, πετώντας άπορους συμπολίτες μας στους δρόμους, αφού και τους πλειστηριασμούς δε σταμάτησε, και τα «κόκκινα» δάνεια θα δώσει στα αρπακτικά funds΄΄.

Καταλήγοντας, επισημαίνει: ΄΄Η Λαϊκή Ενότητα Αιγιάλειας καλεί τους συμπολίτες μας σε μαζικούς, δυναμικούς αγώνες, που θα ανατρέψουν τα μνημόνια και όλο το πολιτικό μνημονιακό μπλοκ, θα αναπτύξουν κινήματα αλληλεγγύης και αντίστασης, ώστε να μην αφήσουν κανένα συμπολίτη μας ανυπεράσπιστο απέναντι στις δυνάμεις του κεφαλαίου και στα κόμματα και στις κυβερνήσεις που τις υπηρετούν΄΄. Τέλος, κλείνει την ανακοίνωσή της με στίχους του Τάσου Λειβαδίτη: «Εμείς για αυτά τα λίγα κι απλα πράγματα πολεμάμε, για να μπορούμε νά έχουμε μία πόρτα, ένα άστρο, ένα σκαμνί, ένα χαρούμενο δρόμο το πρωί, ένα ήρεμο όνειρο το βράδι, Για νά έχουμε έναν έρωτα που να μη μάς τον λερώνουν, ένα τραγούδι που να μπορούμε να τραγουδάμε…».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr