background img
banner
banner

Νέα σύμβαση για την συντήρηση και τον καθαρισμό του κοιμητηρίου Αιγίου

ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Στην ανάθεση του έργου εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, καθαρισμού αλλά και ταφής και εκταφής στο δημοτικό κοιμητήριο Αιγίου, σε ιδιώτη, προχωρά ο δήμος, εξαιτίας της αδυναμίας των υπηρεσιών του να αντιμετωπίσουν άμεσα τις προκύπτουσες ανάγκες. Είναι δε αξιοσημείωτο το γεγονός ότι υπάρχει μόλις ένας υπάλληλος διαθέσιμος σε όλο το δήμο για τις παραπάνω εργασίες, μη μπορώντας να αντεπεξέλθει μόνος του.

Σημειώνεται ότι η υπάρχουσα σύμβαση λήγει στις 24 Απριλίου, ενώ προβλέπεται να γίνει απευθείας ανάθεση σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.4412/ 2016, λόγω αδυναµίας εκτέλεσης της εν λόγω υπηρεσίας µε ίδια µέσα, µε εγγεγραµµένη πίστωση στον προϋπολογισµό του οικονοµικού έτους 2018, ενδεικτικού προϋπολογισµού 24.800,00 € (περιλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.24%) και µε χρονική διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας 12 µήνες από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία απότ ο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας.

Εν τω μεταξύ, στις 13 Φεβρουαρίου, ο δήμος προχωρά και σε δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου (κυλικείου) έξω από το δημοτικό κοιμητήριο. Ο χώρος θα λειτουργήσει αποκλειστικά και µόνο ως κυλικείο και αναψυκτήριο για την εξυπηρέτηση των δηµοτών που θα τελούν µνηµόσυνα και κηδείες καθώς επίσης και για την πώληση ανθέων. Το προς εκµίσθωση δηµοτικό ακίνητο έχει συνολικό εµβαδόν 132,86 τετραγωνικά µέτρα. ∆ιαθέτει πλήρεις υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, τουαλέτα για την εξυπηρέτηση των θαµώνων και λοιπούς βοηθητικούς χώρους (κουζίνα κ.λπ.). Η εκµίσθωση του ακινήτου, θα διαρκέσει τρία χρόνια, µε δικαίωµα παράτασης για δύο χρόνια ακόµη συναινούντων και των δύο µερών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr