background img
banner
banner

Με μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με τίτλο «Socialize your Business: Τα Social Media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία» την Δευτέρα 23 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Η ανταπόκριση και η προσέλευση του κοινού που απευθυνόταν στους επαγγελματίες του τουρισμού, του εμπορίου, της αγροτικής οικονομίας και της λιανικής επιχειρηματικότητας, ήταν θερμή.

Το σεμινάριο χαιρέτησε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Ολυμπίας Οδού, που ήταν αποκλειστικός χορηγός των σεμιναρίων, Σοφία Στάμου, η οποία, όπως τόνισε, ΄΄μετά την ολοκλήρωση του πλέον πολυπόθητου δρόμου της Κορίνθου-Πατρών, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στη νέα φάση του έργου, στο νέο κοινό μας στόχο, που είναι η ενίσχυση των τοπικών οικονομιών και των τοπικών επιχειρήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε τη δράση σεμιναρίων Socialize your Business με στόχο να δώσουμε γνώση στους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους μαζικά και οικονομικά΄΄.

Δήμος και Ολυμπία Οδός

Επίσης το σεμινάριο χαιρέτησε η Διευθύντρια Ανάπτυξης της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας iDialogue που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα συγκεκριμένα σεμινάρια, Δέσποινα Γριβέα καθώς και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, αναφερόμενη στην εξωστρέφεια του δήμου το τελευταίο διάστημα, στην διάθεση συνεργασίας και στις δυνατότητες της Αιγιάλειας. Επιπλέον, μίλησε για την σπουδαιότητα της Ολυμπίας Οδού και για την δημιουργία θεσμών από τον δήμο Αιγιαλείας με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών, όπως τα Οινοξένεια, ευχαριστώντας την κυρία Στάμου γιατί η Ολυμπία Οδός είναι κοντά στον δήμο ενώ και φέτος μαζί χέρι, χέρι θα διοργανώσουν τα Οινοξένεια. Τέλος, αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα των απορριμμάτων, λέγοντας πως όλοι μαζί και οι επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού και όλοι οι κάτοικοι μπορούν να υιοθετήσουν την συνήθεια της ανακύκλωσης, ανοίγοντας τον δρόμο για καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων. Χαιρετισμό απηύθυνε  και ο κ. Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Συνιδρυτής και Αντιπρόεδρος της InterMediaKT.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι εξής: Δημήτρης Κονταράκης, Internet Marketing Consultant και ιδρυτής της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing, Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM – SEO Consultant, Ιδρυτής της εταιρείας Innovation Group και  Κυριάκος Τσίγκρος: Senior Account Manager από την εταιρεία ContactPigeon. Αξίζει να σημειωθεί πως η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες ήταν εντελώς δωρεάν. Ο δεύτερος κύκλος πραγματοποιείται με την αποκλειστική χορηγία της Ολυμπίας Οδού, ενώ το σεμινάριο στο Αίγιο είχε  την ευγενική υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α και της Intermediakt.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr