background img
banner
banner

Δημιουργία θέσεων στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΟΥ

Απόφαση για δημιουργία θέσεων στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων, σε κομβικά σημεία του Αιγίου, αποφάσισε στην χθεσινή συνεδρίασή του το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου. Το θέμα έφερε προς συζήτηση ο σύμβουλος Θανάσης Κάλπης και η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από όλα τα μέλη του Συμβουλίου.

Πρόκειται για δημιουργία θέσεων στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στα Υψηλά Αλώνια δύο θέσεων ανά κατεύθυνση στην οδό Σολωμού και δύο θέσεων στην παραλία στην συμβολή των οδών Μιχαλοπούλου και Ζωοδόχου Πηγής.

Επιπλέον, το Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε την απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και τοποθέτηση ελαστικών οριοδεικτών, κατόπιν του υπ΄αρ. 6928/19-03-2018 εγγράφου της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Αιγιαλείας.

Τέλος, το θέμα της ημερήσιας διάταξης για επανεξέταση του αιτήματος για τοποθέτηση συσκευής ανακύκλωσης και σίτισης αδεσπότων ζώων πήρε αναβολή, διότι απουσίαζε η υπάλληλος του δήμου που έχει πραγματοποιήσει τον σχετικό σχεδιασμό και την μελέτη και τα μέλη του Συμβουλίου δεν γνώριζαν πού έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί η συσκευή ώστε να αποφασίσουν σχετικώς.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr