background img
banner
banner

Αριστερές δυνάμεις “βλέπουν” δήμο

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας, με βολές προς το Κ.Κ.Ε., βάζει στο τραπέζι μία νέα διεκδίκηση.
“Το ότι το ΚΚΕ δεν μας έχει καμιά εμπιστοσύνη και μας θεωρεί εξωκοινοβουλευτικό οπορτουνιστικό σχήμα το γνωρίζαμε.
Το ότι όμως σιγοντάρουμε τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς εν όψει επερχόμενων δημοτικών εκλογών, αυτό πραγματικά δεν μπορούσε να το συλλάβει η φαντασία μας!!!!!

Βεβαίως αυτό το γράφει η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ για το πρόβλημα των σκουπιδιών που ταλανίζει τον τελευταίο καιρό τους Δημότες της Αιγιαλείας.

Μέσα στο τσουβάλι που βάζει τους κεφαλαιοκράτες που αγωνίζονται για τα υπερκέρδη τους, τα αστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, τους υπουργούς τους Δημάρχους κλπ, κοτσάρει στο τέλος και τη ΛΑΕ που σιγοντάρει την κυβέρνηση!!!!!
Προφανώς δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο που να στηρίζει το επιχείρημα αυτό, αλλά το ρίχνει έτσι στον αέρα προκειμένου να τους βάλει όλους στο ίδιο στρατόπεδο και να κρατήσει την καθαρότητα για τον εαυτό του.

Το ότι δεν μπαίνει καν στον κόπο να εξηγήσει με ποιο τρόπο εμείς σιγοντάρουμε την κυβερνητική πολιτική και πώς αυτό συνδέεται με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι μια τακτική που ακολουθεί καιρό τώρα το ΚΚΕ απέναντι στην ΛΑΕ καθότι στερείται επιχειρημάτων και καταφεύγει στη λασπολογία και στη συκοφαντία προκειμένου να δικαιολογήσει την αδιέξοδη μοναχική πορεία που έχει χαράξει χρόνια τώρα, διαιρώντας τους εργαζόμενους και διασπώντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές.

Το ΚΚΕ απεχθάνεται την ιδέα ότι μπορεί μια δημοτική παράταξη που θα συμμετέχουν όλες οι αριστερές αντιμνημονιακές δυνάμεις μπορεί να διεκδικήσει το Δήμο της Αιγιαλείας και να καλυτερεύει τις συνθήκες ζωής των δημοτών γι αυτό προφανώς κι εκδίδει τέτοιου τύπου ανακοινώσεις.

Εμείς σαν ΛΑΕ Αιγιαλείας δηλώνουμε ότι διεκδικούμε την συσπείρωση και τη συνεργασία όλων των αριστερών αντιμνημονιακών δυνάμεων σε μια κοινή πορεία με κοινούς αγώνες ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου που φτωχοποιούν κι εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό και στην πορεία αυτή θεωρούμε συμμάχους και τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr