background img
banner
banner

Το πρώτο “τρόπαιο” της αναμέτρησης η Συντονιστική Γραμματεία του ΚΙΝΑΛ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, που σηματοδότησε τη διάσπαση της δημοτικής πλειοψηφίας, με “Παναγοπουλικούς” και “Καλογεροπουλικούς” να παίρνουν θέση μάχης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, μεθαύριο Κυριακή.
Οι εκλογές, για την ανάδειξη νέας Τοπικής Οργάνωσης με 7μελή σύνθεση, θα πραγματοποιηθούν πάλι στον “τόπο του εγκλήματος” της Τετάρτης, δηλαδή στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέκος Μέγαρης”.

Υποψήφιοι είναι οκτώ ενδιαφερόμενοι, εκλέγονται επτά, οπότε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιος ή ποια θα κερδίσει τη Συντονιστική Γραμματεία .

Υποψηφιότητες κατέθεσαν, μέχρι την Τετάρτη το βράδυ που έληγε η προθεσμία, από τη μια πλευρά η απερχόμενη Γραμματέας του Κινήματος Μαρία Παπαγεωργίου, το απερχόμενο μέλος Ντίνος Παγώνης, το μέλος του ΔΣ της Π.Ε.Σ. Βασίλης Καρέλλης, ο τ. αντιδήμαρχος Συμπολιτείας Κώστας Θανασούλιας, η Κατερίνα Αποστολοπούλου και ο Αρίστος Καραμάνος που εκπροσωπούν την νέα γενιά, καθώς και πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. Ροδοδάφνης Τάκης Ανδριόπουλος και ο Παναγιώτης Γιάχος.
Ενδιαφέρον για την εκλογική αναμέτρηση δείχνουν τόσο ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, όσο και ο τέως Δήμαρχος Συμπολητείας Δημήτρης Καλογερόπουλος. Οι δύο τους βρέθηκαν στην πρόσφατη συνέλευση της διορισμένης Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που έγινε στο Αίγιο, χωρίς βεβαίως να ανταλλάξουν κουβέντα.
Η αναμέτρηση της Κυριακής, που θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα τελειώσει στις 8 το βράδυ, θα αναδείξει το νέο συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ στην Αιγιάλεια και βεβαίως ποιος θα έχει το πάνω χέρι κερδίζοντας και τη θέση του Γραμματέα.
Επειδή στο 7μελές θα πρέπει να συμμετέχουν 2 γυναίκες, θεωρείται βέβαιη η εκλογή της Παπαγεωργίου και της Αποστολοπούλου.

Για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία, οι πιστοί του Κινήματος θα πρέπει να καταβάλουν 2€ και βεβαίως να αναδείξουν τη δυναμική του νέου εγχειρήματος της κεντροαριστεράς στην περιοχή.

Θυμίζουμε ότι στις τελευταίες εκλογές του Κινήματος στην περιοχή, για την ανάδειξη αρχηγού στη νέα παράταξη είχαν ψηφίσει πάνω από 1.000 άτομα, με τη Φώφη Γεννηματά να κόβει πρώτη το νήμα.

Αυτή τη φορά βεβαίως οι διοργανωτές δεν περιμένουν μεγάλη προσέλευση, τη στιγμή που και ο τρίτος πόλος του Κινήματος στην περιοχή, δηλαδή ο Κώστας Σπηλιόπουλος, δεν ενδιαφέρεται για τη διαδικασία. Ο πρώην βουλευτής δεν πιστεύει ότι το ΚΙΝΑΛ θα μακροημερεύσει, έτσι δε θα πάει ούτε να ψηφίσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr