background img
banner
banner

Άκρως ενδιαφέρουσα η ημερίδα με ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

Μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση κοινού, σημείωσε η ενδιαφέρουσα ημερίδα που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας και η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ. Ελλάδος, για το φλέγον θέμα του Νέου Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για τα Προσωπικά Δεδομένα GDPR, προχθές το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο ε.α. Ελληνικής Αστυνομίας.

Την Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση εκπροσώπησαν ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος Αχαΐας και εκπρόσωπος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Επιμελητηρίων Κώστας Δεληγιάννης και ο Γραμματέας της ΠΑΕΚ Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

Κατατοπιστικός ο κ. Σφακιανάκης στο νέο κανονισμό, επεσήμανε την ασφαλή αποκρυπτογράφηση των προσωπικών δεδομένων μέσω ειδικού προγραμματιστή (σε κάθε περιοχή υπάρχουν ειδικοί επί της πληροφορικής που μπορούν να μας βοηθήσουν). Επιπλέον υπενθύμισε πόσο σημαντική είναι η θωράκιση του υπολογιστή μας αλλά και του κινητού μας με ένα καλό ποιοτικό σύστημα, ώστε να προστατεύονται τα δεδομένα στο καλύτερο επίπεδο.

Ο νέος κανονισμός αφορά κυρίως μεγάλες επιχειρήσεις, εταιρείες και γραφεία που διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα, λιγότερο αφορά τις μικρομεσαίες ατομικές επιχειρήσεις οι οποίες όμως χρειάζονται Γνώση του κανονισμού και αυτό θα γίνει με σχετικό έντυπο ενημέρωσης και προφύλαξης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr