background img
banner
banner

Η υπερπαραγωγή «Γοργόνες και Μάγκες» στο Αίγιο

ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «Γ. ΠΑΠΠΑΣ»

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», η οποία είχε προγραμματιστεί να παιχθεί στο Αίγιο την Δευτέρα 25 Ιουνίου αλλά αναβλήθηκε λόγω δυσχερών καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις 9.00 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο «Γ. Παππάς».

«Γοργόνες και Μάγκες», μια από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές της FINOS FILM, το πιο δημοφιλές και διαχρονικό Ελληνικό μιούζικαλ, του μεγάλου δημιουργού Γιάννη Δαλιανίδη, που άφησε εποχή με το ταλέντο του, την χαρακτηριστική του γραφή και την διαχρονική του ματιά, σε μουσική του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και μαέστρου Μίμη Πλέσσα και στίχους του μεγάλου Λευτέρη Παπαδόπουλου, έγινε -επετειακά μετά από 50 χρόνια- για πρώτη φορά θεατρικό μιούζικαλ σε διασκευή – σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, ο οποίος έχει σφραγίσει τα τελευταία χρόνια την Αθηναϊκή θεατρική σκηνή με πολλές εμπορικές επιτυχίες, σε μια λαμπερή υπερπαραγωγή με 32 ηθοποιούς, μουσικούς και χορευτές.

Με σεβασμό αντάξιο της ιστορίας του ελληνικού μιούζικαλ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, πλημμυρισμένο από τα τραγούδια «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Ο άντρας που θα παντρευτώ», «Σε βλέπω στο ποτήρι μου», «Έχω στενάχωρη καρδιά» κ.ά., υπό τη μουσική διεύθυνση του καταξιωμένου ενορχηστρωτή Αντώνη Γούναρη και την ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή του πλέον χαρισματικού και αγαπημένου σύγχρονου ερμηνευτή Γιάννη Πλούταρχου, η παράσταση δικαίως χαρακτηρίστηκε ως η παράσταση της χρονιάς τη χειμερινή σεζόν 2017-18.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου, τραγούδι Αρτεμις Ματαφιά, Τάσος Κωστής και στον ρόλο της αρχόντισσας η Όλγα Πολίτου. Στον ρόλο του Παναγή, μετά από 50 χρόνια, σε μία εμφάνιση σταθμό ο Γιάννης Βογιατζής. Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ζωντανά στην σκηνή ο Γιάννης Πλούταρχος. Συμμετέχει 7μελής ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Αντώνη Γούναρη.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr