background img
banner
banner

Ξεκίνημα με όνειρα, νέες ιδέες και εκπλήξεις για τις Ακαδημίες του Κεραυνού

Η διοίκηση του ΑΓΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ανακοινώνει ότι η καινούργια σχολική – αγωνιστική χρονιά θα σηματοδοτήσει και για τις Ακαδημίες του Συλλόγου ένα νέο ξεκίνημα, με πολλά όνειρα, νέες ιδέες και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές.

Σε αυτή την κατεύθυνση στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αποφασίστηκε η στελέχωση του τμήματος των Ακαδημιών του Συλλόγου από τον Αντιπρόεδρο Κο Φάνη Καπετσώνη και τα μέλη Κο Σπύρο Μουρίκη και Γιάννη Κατσιμπίρη. Οι παραπάνω μαζί με τους προπονητές Νίκο Καραγιάννη (Διπλωματούχος Προπονητής Καλαθοσφαίρισης ), Νίκο Αρβανίτη (Προπονητής Καλαθοσφαίρισης Εθνικών κατηγοριών, με ιδιαίτερη ενασχόληση στην προπόνηση μικρών αθλητών), Γιάννη Καλαμίδα (Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα μπάσκετ) και Γιάννη Αγγελόπουλο (Αθλητής Μπάσκετ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Εφήβων, Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Εφήβων και Προπονητής Καλαθοσφαίρισης Εθνικών κατηγοριών), φιλοδοξούν να οργανώσουν και να δομήσουν τις Ακαδημίες του Συλλόγου, πάνω σε σύγχρονα πρότυπα για την εξέλιξη του αθλήματος στην πόλη μας, και βεβαίως την ευχαρίστηση των μικρών αθλητών.

Για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και εγγραφές κάθε Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο, από τις 8 Σεπτεμβρίου 2018 και μετά.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr