background img
banner
banner

Μπαίνουν στο χορό της προετοιμασίας τα ερασιτεχνικά σωματεία

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ – ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΘΕΣ Η ΆΒΥΘΟΣ 2017

Μετά τα Καλάβυτα και τον Απόλλωνα Αιγίου, σειρά στην προετοιμασία των σωματείων της περιοχής μας στη Β΄ κατηγορία, πήρε χθες και ο Αστέρας.
Περιμένουμε στη συνέχεια την Φλόγα Ροδιάς, την Αιγείρα / Ακράτα, την Δόξα Ελαιώνα και τα Σελιανίτικα, να εισέλθουν στο χορό της προετοιμασίας, να πάρουν μια γεύση από τη νέα αγωνιστική σεζόν και το πρωτάθλημα που έρχεται.
Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδιαίτερα κατάλληλες, στην Τέμενη οι παίκτες του Αστέρα δεν πτοήθηκαν. Μετά την ομιλία από την τεχνική ηγεσία και τους διοικούντες, εκτέλεσαν με όρεξη τις εντολές του Μάκη Λελούδα.
Πιο χαλαρό στην αρχή το πρόγραμμα προπονήσεων που έχουν ετοιμάσει ο Μάκης Λελούδας με τον Γιώργο Ρότσκα, ανεβάζει στη συνέχεια ρυθμούς, ώστε να υπάρχει μια σχετική ετοιμότητα στους ποδοσφαιριστές, στις πρώτες απαιτήσεις των φιλικών, πριν μπουν στις μεγάλες απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
Στόχος φετινός του Αστέρα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο, κτίζοντας παράλια γερά …θεμέλια στις Ακαδημίες, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους νεαρούς.
Παράλληλα μελετάται προσεκτικά η λίστα των φιλικών, προσέχοντας την σταδιακή βελτίωση της φυσικής και τεχνικής κατάστασης, περισσότερο δε την αποφυγή των τραυματισμών.

Ξεκινά και η Άβυθος 2017

Μπορεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας για την ομάδα της Αβύθου να ξεκινά αύριο Τετάρτη, η χθεσινή όμως συγκέντρωση πέρα από το καλωσόρισμα της διοίκησης, την γνωριμία των παλιών με τους νέους ποδοσφαιριστές, τις ευχές για μια καλή σεζόν, περιλάμβανε και μετρήσεις δύναμης.

Ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας με τον Γιάννη Ρίζο, τσέκαραν την ατομική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, που έκαναν ταχύτητες κάτω από δυνατή βροχή, έβγαλαν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα πριν την προετοιμασία.

Έχοντας ένα πολύ καλό σύνολο από την περυσινή σεζόν, με τις προσθήκες που ακολούθησαν στο σωματείο της Αβύθου 2017, ανοίγει ο δρόμος για μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, ενώ την χρήζει ως ένα από τα φαβορί, άσχετα με το τι θα παρουσιάσει σ’ αυτό το πρωτάθλημα η ΕΠΣ Αχαΐας.

 

Μίλτος Ράμμος

Ανδρέας Μπιρμπίλης

Κώστας Μακρής

Σωτήρης Γκοτσόπουλος

Γιάννης Αναγνωστόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr