background img
banner
banner

Πρόεδρος ο Μπαλαφούτης στον Παναιγιάλειο!

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν δέκα Αιγιώτες μετά από πρωτοβουλία του Νίκου Κυριαζόπουλου, προκειμένου να σχηματιστεί άμεσα διοίκηση στον Παναιγιάλειο, που θα υποβάλλει αύριο μέχρι τις 3μμ (που λήγει η προθεσμία), αίτηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής! Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία της ομάδας και στο κρίσιμο συμβούλιο που ακολούθησε, εξελέγη πρόεδρος ο Δημήτρης Μπαλαφούτης και αντιπρόεδρος ο Νίκος Κυριαζόπουλος!Η κατάσταση οδηγήθηκε σε αυτό το σημείο έπειτα από πρωτοβουλία του Νίκου Κυριαζόπουλου και μετά το “ναυάγιο” της υποψηφιότητας Γκάμαρη και την παραίτηση όλων σχεδόν των μελών τού συμβουλίου του που δεν… συστάθηκε ποτέ.


Το πλάνο που κατατέθηκε κάνει λόγο για χρηματοδότηση, κάθε μήνα, της ομάδας με 3.000 ευρώ από τα 10 άτομα του συμβουλίου (300 τον μήνα για 10 μήνες), με άμεσο στόχο να προστεθούν άλλοι 10 εξωδιοικητικοί παράγοντες που θα ενισχύσουν την ομάδα με το ίδιο ακριβώς ποσό (ήδη βρέθηκαν κάποιοι μέσα από την αίθουσα). Δηλαδή να μπουν στα ταμεία της ομάδας σίγουρα 60.000 ευρώ, με στόχο να φτάσουν τουλάχιστον τις 100.000 από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ομάδας μέσα στη χρονιά (εισιτήρια, διαρκείας, λαχειοφόροι). Ένα νούμερο που θεωρείται αρκετό (αν και υπήρξαν ενστάσεις) για να μείνει ο Παναιγιάλειος στη Γ΄ Εθνκή, καθώς αυτός θα είναι ο στόχος. Προπονητής θα είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, ενώ θα λειτουργήσουν και ακαδημίες για μικρά παιδιά (τζούνιορ και προ τζούνιορ).
Τα ονόματα του υπόλοιπου ΔΣ θα ανακοινωθούν αύριο επίσημα (αν και έχουν γίνει γνωστά κάποια, όπως των Χρ. Σωτηρόπουλου, Δεληγιάννη, Λ. Παπαδόπουλου, Κουτρόπουλου) ενώ θα αναφερθούμε και σε αρκετές ακόμη λεπτομέρειες. Όπως στην παρουσία του Γιάννη Παπαπέτρου, που δέχθηκε φραστική επίθεση και αποχώρησε (δεν ανέβηκε καν στην αίθουσα), την πρόταση του Κυριάκου Αθανασίου από τη Θύελλα Αιγίου κλπ.

* Πριν από λίγο ανακοινώθηκε το Δ.Σ. το οποίο είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ -ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΜΠΕΣΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΕΛΗ: ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ-ΤΣΙΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr