background img
banner
banner

Κοπές δέντρων, τοποθέτηση κάδων και καθρέπτη…

ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Παναγιώτη Μαρινόπουλου, συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας.

Η Επιτροπή καλείται να πάρει αποφάσεις περί κοπής δέντρων (κυπαρισσιών) στο κοιμητήριο της Δ.Κ. Διακοπτού, περί εξέτασης αιτήματος για κοπή δέντρου (βραχυχιτωνα) σε πεζοδρόμιο στις εργατικές κατοικίες Πίνδου της Δ.Κ Αιγίου, περί εξέτασης αιτήματος για κοπή δέντρου (πεύκου) σε παρτέρι στις εργατικές κατοικίες Αγίων Αποστόλων της Δ.Κ Αιγίου και για την κοπή δέντρου (ευκαλύπτου) στην παραλία οικισμού Αβύθου της Δ.Κ Ροδοδάφνης.

Ακόμη καλείται να πάρει απόφαση επί της αριθ. 37/2018 απόφασης της Δ.Κ Αιγίου περί έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης επί της οδού Πλάτωνος στο Αίγιο, επί της αριθ. 42/2018 απόφασης της Δ.Κ Αιγίου περί μετατόπισης περιπτέρου που βρίσκεται στην πλατεία Αχαϊκής Συμπολιτείας στο Αίγιο για την τοποθέτησης ελαστικών οριοδεικτών επί της οδού Μελετοπούλων στη συμβολή της με την οδό Σωτ. Λόντου στην Δ.Κ. Αιγίου, για νέα τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων στην Δ.Κ Διακοπτού, για τοποθέτηση καθρέπτη στην Τ.Κ Άνω Διακοπτού και για έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου σε ιδιοκτησία στην Τ.Κ Ζαχλωριτίκων.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr