background img
banner
banner

«Ματ» από ΑΣΟ και Ιωάννα

Από τους παλαιότερους σκακιστικούς ομίλους της χώρας μας, ο ΑΣΟ ιδρύθηκε το 1976, με χαρακτηριστικό έμβλημα εμπνευσμένο από αρχαίο Ελληνικό αγγείο.
Πολλές επιτυχίες καταγράφει στη δράση του τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας πέρυσι πρωτάθλημα και κύπελλο στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Με τις φετινές μεταγραφές γίνεται πιο ισχυρός, βάζει πλώρη για Α΄ Εθνική, έχοντας μάλιστα ανά 15 μέρες προσκεκλημένο τον grand Master Σπύρο Καπνίση, που θα προσφέρει μια ακόμα πηγή γνώσεων και τακτικής στους αθλητές του ΑΣΟ.
Σκοπός του Ομίλου είναι η ανάδειξη των ταλέντων, με τα φετινά μαθήματα να ξεκινούν από τις 17/09.


Ο πρόεδρος Κώστας Μπούνιας τονίζει: «Θέλουμε όλο το Δήμο Αιγιάλειας κοντά μας, έχουμε παραρτήματα σε Σελιανίτικα, Ακράτα, Διακοπτό και Καμάρες για την διευκόλυνση των αθλητών».
Για τα κατορθώματα των αθλητών του συλλόγου «καμαρώνει» ο προπονητής Νίκος Νικολακόπουλος. Αναφερόμενος στην εικονιζόμενη Ιωάννα Τσιλιγιάννη, δίπλα στον πατέρα της Δημήτρη, τονίζει: «Αγαπάει το σκάκι, είναι πειθαρχημένη, δουλεύει πολύ. Αποτελεί ένα από τα βασικά μας στελέχη, τη στηρίζουμε τις ευχόμαστε πολλά μετάλλια. Άλλωστε η 7η θέση που κατέκτησε η Ιωάννα στην κατηγορία των 10 ετών Πανελληνίως, τα λέει όλα».
Αρχίζει το μεγάλο τουρνουά στην Ακράτα (4-9 /09), με έπαθλα αξίας 1100 ευρώ για όλες τις πρωτιές


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr