background img
banner
banner

Επιβράβευση προαποφασισμένη

Μια επαινετική προσπάθεια χρόνων, μια μελετημένη σε βάθος δουλειά που αποφέρει ποιότητα και κατατάσσει την Θύελλα Αιγίου σε ένα ανώτερο αθλητικό επίπεδο, αξίζει επιβράβευσης.
Μια επιβράβευση που καταφθάνει στην Αιγιώτικη ομάδα από πολλά μέτωπα και κατευθύνσεις, που εφαρμόζεται πέρα από την βαθμολογική θέση που βρίσκεται, τα αποτελέσματα που παίρνει.
Το βράδυ του Σαββάτου το σωματείο της Θύελλας είχε ενημερωθεί πως θα δειπνήσει στο «Ανέμελο» στην παραλία Άκολης. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΣ Πάτραι, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ανδριόπουλος έταξε το τραπέζι σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές.
Κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά από τον αντιπρόεδρο, απλά τώρα συνδυάστηκε με την πρόσφατη ονομαστική του εορτή.
Τα ευχάριστα συναισθήματα για τη μεγάλη νίκη, οι ευχές για την γιορτή του Δημήτρη Ανδριόπουλου, που παρέστη με τη σύζυγό του Μελίνα και τον γιό του Ανδρέα, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, η εξαιρετική κουζίνα και το σέρβις από το «Ανέμελο», έφεραν τα ποθητά αποτελέσματα στην μεγάλη παρέα.
Φωτογραφήθηκαν δίπλα τους η Μαίρη και ο Βαγγέλης Ρουντζομάνης, γνωστοποιώντας ότι θα είναι πάλι μαζί μας μετά τις 25 Νοέμβρη, λόγω ανακαίνισης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr