background img
banner
banner

Όλος ο καλός ο κόσμος

Το περασμένο Σάββατο στην Κάτω Αχαγιά άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος για τον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπου συμμετέχει και ο Παναιγιάλειος. Το «βάπτισμα» της πρεμιέρας έλαβαν: Πανμοβριακός και Φοίβος Κρεμαστής.
Ήταν το μοναδικό παιχνίδι του ομίλου, για να δοθεί έτσι η ευκαιρία σε Αχαΐα και Ηλεία, να παρακολουθήσουν ιδίοις όμμασι, τι …ψάρια πιάνουν αυτά τα δυο νεοφώτιστα στην Γ΄ Εθνική σωματεία. Από την ευκαιρία αυτή απουσίασε φυσικά ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, αφού την ίδια ώρα η αποστολή του Παναιγιάλειου ταξίδευε για Ρόδο. Όμως εκπρόσωποι από Πανηλειακό, Βάρδα, Αμαλιάδα και Διαγόρα Βραχνεΐκων, ήσαν εκεί.
Ανάμεσά τους οι εικονιζόμενοι Χρήστος Καραπίτσος, ο οποίος βλέπει Γ΄ Εθνική από την τεχνική ηγεσία του Ομήρου Νεοχωρίου με τον Γιώργο Λαγό, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανηλειακό, αφήνοντας την θέση του στον Γιώργο Μαντζούνη.
Βέβαια η ποιότητα από την αναμέτρηση απουσίαζε, οι φάσεις ήταν ελάχιστες έως καθόλου, αλλά οι …κατάσκοποι με το …αετήσιο μάτι, όλο και κάποιο «ζουμί» θα έβγαλαν από τα υπόλοιπα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr