background img
banner
banner

Απόλυτα επιτυχημένη η αιμοδοσία του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Η 7η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου  την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η προσέλευση του κόσμου ήταν επαρκής και πλέον η τράπεζα αίματος του Κέντρου έχει ένα σεβαστό απόθεμα φιαλών, οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά καιρούς για την κάλυψη των αναγκών των εκπαιδευομένων και των οικογενειών τους.

Όσοι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, μπορούν τις μέρες που λειτουργεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου  να δώσουν εκεί και να δηλώσουν να χρεωθεί στην Τράπεζα Αίματος του Ε.Κ.Α.ΜΕ ή σε όποια άλλη Τράπεζα Αίματος επιθυμούν.

Επίσης, πλούσια ήταν και η προχθεσινή δράση των εκπαιδευόμενων με επίσκεψη στο Bazaar του Κέντρου που λειτουργεί στην Κλ. Οικονόμου και την επίσκεψη στο Δημαρχείο. Έπειτα γευμάτισαν σε μία πολύ όμορφη ταβέρνα ενός φίλου του Κέντρου και διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι με την ψυχή τους!

Το Δ.Σ., οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ., μέσω ανακοίνωσής του, ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου και πιο συγκεκριμένα τη ιατρό κα. Μασούρα Παναγιώτα και τις υπεύθυνες νοσηλεύτριες κα. Καζάνη Μαρία και κα. Αποστολοπούλου Γεωργία για την τέλεια συνεργασία καθώς και όλον τον κόσμο που με χαμόγελο και αγάπη στήριξε τις δράσεις του Κέντρου για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr