background img
banner
banner

Η Αιγιώτισσα Ντόρα Μακρυγιάννη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις

ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ “ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ” 

Η Ντόρα Μακρυγιάννη πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία .  Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη η ωραία Αιγιώτισσα Ντόρα Μακρυγιάννη μαγνήτισε τα βλέμματα!

Η Ντόρα μεγάλωσε στο Αίγιο, σπούδασε ασφαλιστικά οικονομικά, έχει μια μικρότερη αδελφή κατά 8 χρόνια, έφυγε στα 24 της για να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό ενώ μέχρι τότε δούλευε ως ασφαλίστρια στο γραφείο του μπαμπά της. Στο Εθνικό πέρασε απευθείας και μόλις το τελείωσε της προτάθηκε να πρωταγωνιστήσει στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

Η ηθοποιός τώρα είναι πολύ χαρούμενη για την εξέλιξη της ζωής της, νιώθει ευλογημένη και δεν κάνει σχέδια για το μέλλον, αφήνει τη ζωή να την πάει.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη σε συνέντευξή της έχει αναφέρει πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Ολα ξεκίνησαν όταν μετά από μια ερωτική απογοήτευση βρέθηκα στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “Απόφοιτοι” του Αιγίου. Βοηθούσα τους ηθοποιούς να μάθουν τα λόγια τους, ήμουν μέσα σε όλα κι όταν ήρθε η ώρα να παίξω, ένιωσα πως αυτό ήταν που ήθελα να κάνω» συνεχίζει: «Λαχταρούσα να έρθει η ώρα της πρόβας κι όταν έπαιζα, ένιωθα μεγάλη χαρά! Αργότερα έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού με την Ανδρομάχη από τις “Τρωάδες” και τη Νίνα από τον “Γλάρο” που λατρεύω. Τι τραγούδι είπα; Τη “Σκλάβα” της Βάνου… Δεν περίμενα να μπω στη δεύτερη φάση, πιστεύοντας πως περνάνε μόνο τα βύσματα. Όταν είδα ότι πέρασα, ξενύχτησα για να βρω μονολόγους και τραγούδι… Τότε τραγούδησα το “Αυτή η νύχτα μένει”. Μη με περάσεις για drama queen με αυτά που σου λέω. Θέλω να περνάω καλά, όχι να ταλαιπωρούμαι!».

Το τηλεοπτικό κοινό έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει τη Ντόρα στη σειρά ” Γυναίκα χωρίς όνομα” καθημερινά στις 18:30 στον ΑΝΤ1.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr