background img
banner
banner

Μαγική η έναρξη στο «Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη»

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ

Ήταν μια νύχτα μαγική! Η έναρξη στο «Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη» το βράδυ του Σαββάτου 22/12 συνοδεύτηκε με χαμόγελα, έκπληκτα παιδικά μάτια, παρατεταμένο χειροκρότημα από μικρούς και μεγάλους για την υπέροχη βραδιά και κυρίως για όλο το σκηνικό που στήθηκε φέτος στον κεντρικό πεζόδρομο της Ακράτας για να δώσει κλίμα γιορτινό μέσα από δράσεις και παιχνίδια στα παιδιά… κάθε ηλικίας για έντεκα ολόκληρες μέρες!

Από νωρίς το απόγευμα όλοι οι «βοηθοί» του Αϊ Βασίλη και τα πρόσωπα που ζωντανεύουν τη «γειτονιά» του, είχαν πάρεις τις θέσεις τους! Με τη βοήθεια του ξυλοπόδαρου τα παιδιά στόλισαν το δέντρο στην πλατεία της Ακράτας, έξω από την είσοδο του «Εργαστηρίου» που παρέμενε με τα φώτα σβηστά και κανείς δεν περίμενε τι θα… ακολουθούσε!

Η Φιλαρμονική της Ακράτας υπό τον μαέστρο Χρήστο Ασημακόπουλο έφτασε παιανίζοντας και σε λίγη ώρα όλοι έμαθαν πως το Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη φέτος δεν είναι στο Ροβανιέμι!!! Τα φώτα άναψαν, βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό και η κορδέλα κόπηκε από την πρόεδρο της Κοινότητας Ακράτας Μαρία Καρρά και τον πρόεδρο του Συλλόγου «Αναγέννησις» Ανδρέα Σακελλαρίου έχοντας δίπλα τους επίσημους προσκεκλημένους και πλήθος κόσμου που ακολουθώντας τη Φιλαρμονική της Ακράτας μπήκαν στο Εργαστήρι. Ο Αϊ Βασίλης ακούγοντάς τους βγήκε από το σπίτι του, λίγο πιο κάτω στο Εργαστήριο τους περίμενε η «σύζυγός» του, ενώ η νεράιδα υποδεχόταν τα παιδιά στο δικό της σπιτάκι στολίζοντας τα προσωπάκια με γιορτινές φιγούρες. Στο λιχουδόσπιτο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Ακράτας κερνούσε γλυκίσματα αλλά και ζεστό κρασί στις υπέροχες κούπες που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά, ενώ όλοι πέρασαν από το bazaar του 1ου Λυκείου Ακράτας.

Τα κορίτσια του «Pat Pat Stories» στο photo booth δημιούργησαν τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις! Και η «νεράιδα» ξεναγούσε μικρούς και μεγάλους ανάμεσα σε όλες τις γωνιές του «Εργαστηρίου» που είναι στολισμένο με υπέροχα πανέρια, ξωτικά, καρυοθραύστες και λογής -λογής λαμπιόνια, ενώ ο dj του ΑΪ Βασίλη έπαιζε μουσική μέχρι τη σκυτάλη να πάρει η street band «Ulaloum» με ήχο, κίνηση και ροκ διάθεση που μεταδόθηκε σε όλους τους επισκέπτες που απόλαυσαν τη βραδιά.

Πλήθος κόσμου

Την έναρξη του Εργαστηρίου τίμησαν με την παρουσία τους, δίδοντας θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Μπούνιας, οι αντιδήμαρχοι Ανατολικής Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς, Οικονομικών Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Παπαχριστοπούλου, πρόεδροι Κοινοτήτων της Ανατολικής Αιγιάλειας, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αχαϊας Γιώργος Κουτρουμάνης και πλήθος εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής.

Η «γειτονιά» του ΑΪ Βασίλη παραμένει ανοιχτή από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ καθημερινά με σειρά πολύχρωμων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και όλα τα πρόσωπα στα «σπιτάκια» να υποδέχονται τα παιδιά δημιουργώντας ένα παραμυθένιο τοπίο στον πεζόδρομο της Ακράτας


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr