background img
banner
banner

Έγκριση εκταμίευσης της πρώτης δόσης για το ΝΠΔΔ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ

Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», συνεχίζοντας την προσπάθεια εκσυγχρονισμού του τομέα Παιδείας, καθώς και στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας βρεφών και νηπίων, εξασφάλισε την έγκριση της εκταμίευσης της πρώτης δόσης χρηματοδότησης των 75.000€ που αναμένεται να πιστωθεί τις επόμενες ημέρες και αφορά την ολοκλήρωση των νεοσύστατων τμημάτων βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αιγιαλείας.

Για το ανωτέρω πρόγραμμα χρηματοδότησης το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. είχε καταθέσει εγκαίρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ακολούθησε τις απαιτούμενες, από το πρόγραμμα ενέργειες, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα και να λειτουργήσουν έτσι για πρώτη φορά μετά από χρόνια τα βρεφικά τμήματα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αιγιαλείας.

΄΄Η Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. πιστή στις υποσχέσεις της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και εκσυγχρονισμό όλων των δομών θα συνεχίσει να προσφέρει στήριξη στις οικογένειες δημιουργώντας νέες δομές και δράσεις που θα στοχεύουν στην ουσιαστική διευκόλυνση των εργαζόμενων μητέρων΄΄, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Στράτος Βαρδάκης.

Μαγικό απόγευμα στην γιορτή των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών

Εν τω μεταξύ, ένα υπέροχο μαγικό απόγευμα έζησαν δεκάδες παιδάκια των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Αιγιαλείας του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», προχθές Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Απόλλων». Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος, ο οποίος στήριξε και στηρίζει τις προσπάθειες ανάπτυξης του Ν.Π.Δ.Δ. στον Τομέα Παιδείας μαζί με τους ηθοποιούς Χριστίνα Κυρίτση και τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Μονόλογοι», πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση, με συνοδοιπόρους τους μικρούς μας φίλους.

Συγγραφέας –εμψυχωτής, καλικάντζαροι, που με το πριόνι τους ψαλιδίζουν το δέντρο της ζωής, συνεργάστηκαν, έπαιξαν, χόρεψαν και τραγούδησαν μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιαλείας Στράτος Βαρδάκης, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Καρανικόλας, η Προϊσταμένη των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Αναστασία Φραόλα, το προσωπικό των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Γεώργιος Παναγόπουλος» καθώς και πλήθος κόσμου. Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχαν δώρα για όλα τα παιδιά από τον Άη Βασίλη και ένας πλούσιος μπουφές, με εδέσματα, γλυκά και αλμυρά, προετοιμασμένα από τον μάγειρα και τις μαγείρισσες των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών.

΄΄Ελπίζουμε, να υπάρχει συνέχεια στο θεσμό, που για δεύτερη συνεχομένη χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιαλείας κ. Ευστράτιο Βαρδάκη, για την υλοποίησή του΄΄, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr