background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ : Τα ντέρμπι στον γ΄ όμιλο

ΔΟΞΑ ΕΛ. – ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΕΤΟΣ

Το Σάββατο ξεκινούν τα σπουδαία για τον όμιλο Αιγίου, με δυο σημαντικά παιχνίδια που θα διαμορφώσουν νέα σειρά πραγμάτων στην κορυφή της βαθμολογίας.
Τα Καλάβρυτα που έχουν παιχνίδι λιγότερο με τα Σελιανίτικα, λογαριάζουν να υποχρεώσουν στην πρώτη του φετινή ήττα τον Αετό Ρίου και να παραμείνουν για πάρτι τους στην πρώτη θέση. Το παιχνίδι στα Καλάβρυτα είναι αναμφισβήτητα το σημαντικότερο της 15ης αγωνιστικής και θα ξεκινήσει στις 5:00 το απόγευμα. -Δυο ώρες νωρίτερα στο γήπεδο Ροδιάς, η Δόξα Ελαιώνα θα φιλοξενήσει την Αιγείρα / Ακράτα. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία παιχνίδια έχασαν δικούς τους βαθμούς και σημαντικό έδαφος στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα πλέον να στοχεύουν να πάρουν το καλύτερο από όλους τους αγώνες και όλους τους αντιπάλους. Από την πλευρά της η Αιγείρα / Ακράτα διατηρείται με παθητικό μόλις μια ήττα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της …δένοντας σε ομοιογένεια ένα σύνολο που προήλθε από τη συγχώνευση, αλλά και από τα νέα πρόσωπα στις μεταγραφές του Γενάρη. Στην πορεία έθεσε στόχο πρωταθλητισμού και τώρα πώς να τον αλλάξει;
-Από τα παιχνίδια της Κυριακής ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αστέρα και τον Απόλλωνα, παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο της Τέμενης.
Ο γηπεδούχος Αστέρας δεν έχει τις καλύτερες μνήμες από τον α΄ γύρο και την μεγάλη ανατροπή στη Ροδιά, θέλει τους βαθμούς ευρισκόμενος στην πρώτη 4άδα, αλλά και την άτυπη ρεβάνς.
-Ένας βαθμός χωρίζει Φλόγα Ροδιάς και Αργυρά, που τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο της Ροδιάς. Η εκτός έδρας στατιστική της Αργυράς, μπορεί να κτυπά το καμπανάκι του κινδύνου στη Φλόγα, που όμως θα βασιστεί στα δικά της επιτεύγματα σ’ αυτό το γήπεδο. -Μόνο μια νίκη στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου ο Κεραυνός 2016, υπολογίζει να τις διπλασιάσει υποδεχόμενος τον αδύναμο εκτός έδρας Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων. -Ευκαιρία να πάρουν κάτι έχουν και τα Σελιανίτικα, που περιμένουν στο γήπεδο Δημητρόπουλου την Φλόγα Κ. Καστριτσίου. -Το Άνω Καστρίτσι στο γήπεδο του Ρίου, θα βρει απέναντί του την Αυτόνομη, που παρουσιάζει ανοδική πορεία

 

ΕΠΟΜΕΝΗ 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 19/01
15:00 Δόξα Ελ. – Αιγείρα / Ακράτα
17:00 Καλάβρυτα – Αετός Ρίου
Κυριακή 20/01 -15:00
Σελιανίτικα – Φλόγα Κ.Κ.
Αστέρας Τεμ. – Απόλλων
Φλόγα Ροδιάς – Αργυρά
Κεραυνός – Ολυμπιακός Ζαρ.
Α. Καστρίτσι – Αυτόνομη


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr