background img
banner
banner

Επισκέψεις στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.  με αφορμή τη νέα σχολική περίοδο

Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 η πολιτευτής της ΝΔ κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Ε.Κ.Α.ΜΕ. με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τους εκπαιδευόμενους καθώς και τις δημιουργίες τους σε όλα τα εργαστήρια. Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον της ήταν εμφανές και αποχώρησε με την υπόσχεση επανάληψης της συνάντησης.

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 η λέσχη ΠΑΛΕΜΟΤ Αιγίου επισκέφθηκε το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου με σκοπό  να προσφέρει χαρτική και γραφική ύλη για τις ανάγκες των εικαστικών δημιουργιών των εκπαιδευομένων.

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 μαθητές και μαθήτριες της Δ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, συνοδευόμενα από τη Δ/ντρια κα. Βασιλική Πλατάνου, τις δασκάλες κα. Πολυξένη Αντωνοπούλου, κα. Θάλεια- Αντωνία Τσαρούχα, την μουσικό κα. Ζουμπουλιά Σπυροπούλου και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, θέλησαν να κόψουν την πίτα τους στο χώρο του Κέντρου η οποία ήταν προσφορά από γονέα μαθήτριας, την κα. Καραθανάση. Μαζί τους βρισκόταν και η κα. Σία Μεντζελοπούλου – Καλαμιώτη. Το φλουρί το κέρδισε εκπαιδευόμενος του Ε.Κ.ΑΜ.Ε. και το δώρο ήταν ένα πάζλ. Μουσική, τραγούδι και πολύ κέφι ήταν τα τρία χαρακτηριστικά της επίσκεψης.

Ομοίως την ίδια επιθυμία να κόψουν την πίτα τους στο χώρο του Ειδικού Κέντρου, είχαν μαθητές και μαθήτριες της Α’ και Β’ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019. Συνοδεύονταν από τις δασκάλες κα. Ντερέκη Μαρία, κα. Ξυνού Αγγελική, κα. Μπραουδάκη Ζαμπία, το δάσκαλο κο. Γραμμενίδη Δημήτριο και τη μουσικό κα. Μπονέλη Τερέζα. Γραφική ύλη και δώρα για τους εκπαιδευόμενους κουβαλούσαν τα χεράκια τους και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις αφού πρώτα επισκέφθηκαν τα εργαστήρια και ενθουσιάστηκαν από τις δημιουργίες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσοι επισκέφθηκαν το χώρο και τους εύχεται από βάθους καρδιάς υγεία και στους μικρούς φίλους καλή πρόοδο.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr