background img
banner
banner

Πολιτική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΥ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ανοιχτή εκδήλωση στο Αίγιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, διοργανώνει η παράταξη ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων, αύριο Σάββατο 12 Γενάρη και ώρα 6:30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αιγιαλείας. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Πουλάκης Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Θέμα της συζήτησης, «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι: Οι Δημοκρατικές Μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Επόμενη Μέρα».

Εν τω μεταξύ από την παράταξη δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα συμμετέχει αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ή αν θα συνεργαστεί με άλλη παράταξη.

Θα μετρήσουν δυνάμεις

Από την Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ πάντως διαμηνύεται ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται διαπραγματεύσεις με τον τ. Δήμαρχο Συμπολιτείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο, αφού όπως δήλωσε στο Protinline.gr  ο Γραμματέας της Οργάνωσης Άκης Μουρίκης :  “σημασία έχει να υπάρξει προγραμματική σύγκλιση πριν επικυρωθεί η οποιαδήποτε συνεργασία”.

Δεδομένο πάντως είναι ότι ο επικεφαλής της ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων, Κώστας Παπακωνσταντίνου, δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να έχει πρόταση για περιφερειακός σύμβουλος.

Στην Τοπική Οργάνωση θα ήθελαν να συνεχίσουν στα δημοτικά με τη ΔΡΑΣΥ Αιγιαλέων και νέο επικεφαλής και να αποφύγουν τη σύμπραξη με άλλον συνδυασμό, αλλά όσο δεν υπάρχει ο “εκλεκτός” τα πράγματα δυσκολεύουν. Πάντως η εκδήλωση του  Σαββάτου μπορεί να θεωρηθεί και ως πρόβα για την αξιολόγηση δυνάμεων και αυτό θα φανεί και από την προσέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr