background img
banner
banner

Η Τράπεζα της Ανατολής ξανά στο προσκήνιο

Ο ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΙΓΙΟΥ”, επί της Ν. Πλαστήρα 30, ανοιχτή ομιλία από στελέχη του Πολιτικού Φορέα.

Αρκετός ήταν ο κόσμος παρακολούθησε τους κεντρικούς ομιλητές Γιάννη Πλόσκα Διευθύνων σύμβουλο του κεντρικού οργανισμού και Γιάννη Δάρρα μέλος του Εννεαμελούς Συμβουλίου του Πολιτικού Φορέα και Εκπρόσωπο Τύπου, να αναφέρουν με ικανοποίηση ότι ήδη υπάρχουν 400 ενεργά γραφεία του φορέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με πολλές χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη. Ήδη το γραφείο του Αιγίου έχει κλείσει τρία χρόνια ενεργής παρουσίας και συγκροτείται από πάνω από διακόσια (200 ) μέλη.

Στην ομιλία τους, έγινε αναφορά στην πολιτική κατάσταση της χώρας και τις αιτίες της κατάπτωσης των αξιών του Γένους των Ελλήνων, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά. Παρουσιάστηκαν και πάλι έγγραφα, δικαστικές αποφάσεις, βίντεο, περί της εγκυρότητας των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής που κατέθεσε υπέρ των Ελλήνων ο Αρτέμης Σώρρας, και στοιχεία για την Πολιτική Δίωξή του.
Επίσης ανακοινώθηκε η απόφαση της καθόδου του Πολιτικού Φορέα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες που ακολουθούν τους επόμενους μήνες.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr