background img
banner
banner

«Δείπνο ηλιθίων από την Θεατρική Ομάδα Διακοπτού

Η Θεατρική Ομάδα Διακοπτού, παρουσιάζει την κωμωδία του Φρανσίς Βεμπέρ «Δείπνο ηλιθίων», το τριήμερο Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 8:30μ.μ. Η θεατρική παράσταση θα ανέβει στην αίθουσα του Αγίου Νεκταρίου (πίσω από το μηχανοστάσιο) στο Διακοπτό. Την σκηνοθετική καθοδήγηση όπως και τη θεατρική διασκευή και την επιμέλεια μουσικής, έχει ο Κώστας Κλάγκος.

Τα σκηνικά, τα κοστούμια της παράστασης και την τεχνική υποστήριξη έχει η Θεατρική Ομάδα Διακοπτού. Παίζουν: Γιώργος Γεωργόπουλος (Πιερ Μπροσάν), Ιλιάνα Τσαλαπάτη (Κριστίν Μπροσάν), Κυριακή Χριστοπούλου (Δόκτωρ Σορμπιέρ), Ανδρέας Τσέκενης (Φρανσουά Πινιόν), Άρης Μούστουλας (Πολ Λεμπλάν), Σπυριδούλα Παυλοπούλου και Βασιλική Βασιλείου (Μαρλέν Σασέρ), Αρίστος Αλευρής και Παναγιώτης Κόσσυφας Λιοτέν Σεβάλ.

Όπως έκανε γνωστό στο Protionline.gr  ο πρόεδρος της Θεατρικής Ομάδας Διακοπτού Γιώργος Γεωργόπουλος, ΄΄οι πρόβες έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες και ευελπιστούμε ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια΄΄. Αναφορικά με το εάν θα ξανανέβει η παράσταση, έκανε γνωστό πως αυτό θα γίνει το καλοκαίρι στο Διακοπτό αλλά και στο Αίγιο εφόσον πραγματοποιηθούν και φέτος οι «Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr