background img
banner
banner

Έναρξη σήμερα για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Ξεκινούν σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Αίγιο, που διοργανώνει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Αιγιαλείας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εστίασης Αναψυχής και υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Χθες δόθηκαν στην δημοσιότητα και τα ονόματα των γκρουπ που θα συμμετάσχουν στο Παιδικό Καρναβάλι που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 3 Μαρτίου, με 2.000 συμμετέχοντες αριθμό… ρεκόρ για τα τοπικά δεδομένα.

Σήμερα, ζωγραφική σε όλο το κέντρο

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η δράση που εγκαινιάζεται φέτος και έχει να κάνει με την ζωγραφική. Σήμερα Παρασκευή 1η Μαρτίου, από τις 5.00 το απόγευμα και μετά, θα δοθεί… ζωή σε όλο το κέντρο της πόλης. Έχουν επιλεγεί συγκεκριμένα σημεία, εκεί όπου θα στηθούν καλλιτεχνικά εργαστήρια υπό τον συντονισμό της εικαστικού Μαργαρίτας Γούτου. Εκεί, μικροί και μεγάλοι, με υλικά και χρώματα που διαθέτει η Ένωση, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, εμπνεόμενοι από την αποκριά. Μάλιστα, τα έργα τους θα κοσμούν για όσο διαρκέσουν οι εκδηλώσεις, τους δρόμους της πόλης.

Το σλόγκαν που θα συνοδεύει αυτή τη δράση που σχετίζεται και με την ανακύκλωση, είναι: «Τα άχρηστα, τα ευτελή που κάποιοι λεν σκουπίδια, με τα χέρια μας τα μαγικά τα κάνουμε στολίδια».

Πολυπληθή τα γκρουπ – Περισσότερες οι συμμετοχές από πέρυσι

Φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αναμένεται να διοργανωθεί το μεγαλύτερο καρναβάλι που έγινε ποτέ στο Αίγιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι δήλωσαν συμμετοχή 25 γκρουπ με πάνω από 2.000 συμμετέχοντες!

Τα γκρουπ είναι τα εξής: BABY HOUSE, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ, 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ, 1ο Δημοτικό Αιγίου, 2ο Δημοτικό Αιγίου, 3ο Δημοτικό & 4ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, 4ο Δημοτικό Αιγίου, 5ο Δημοτικό Αιγίου, 6ο Δημοτικό & 11ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, 7ο Δημοτικό & 8ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, 9ο Δημοτικό & 1ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, 10ο Δημοτικό Αιγίου, Δημοτικό Κουλούρας, Δημοτικό Ελίκης, Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Σελιανιτίκων, Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Τέμενης, 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, 3ο Γυμνάσιο Αιγίου, 4ο Γυμνάσιο Αιγίου, Γυμνάσιο Καμαρών, Σχολή χορού «Ελεύθερη Έκφραση» Μαριάννα Καρασαββίδου, Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, Πρόσκοποι Αιγίου.”

Μεθαύριο στις 11.00 η έναρξη της παρέλασης

Το πρόγραμμα των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, όπως ανακοινώθηκε από την Καρναβαλική Επιτροπή, έχει ως εξής: Παρασκευή 01-03-2019 και ώρα 17:00 «Ζωγραφίζουμε την Αποκριά στο κέντρο της πόλης». Κυριακή 03-03-2019 και ώρα 11:00 « Έναρξη παιδικής παρέλασης» (Πλατεία Αγίας Λαύρας). Σάββατο 09-03-2019 και ώρα 20:00 «Νυχτερινή ποδαράτη στους δρόμους της πόλης» (Αφετηρία Κορίνθου 16 εμπρός από το κατάστημα Κουτρόπουλου Αριστομένη). Κυριακή 10-03-2019 και ώρα 18:00 «Τελετή λήξης Καρναβαλικών εκδηλώσεων – Καύση Καρνάβαλου – Πολλές εκπλήξεις» (Παραλία Αιγίου).


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr