background img
banner
banner

Καθαρά Δευτέρα και φέτος στην Αλυκή!

ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Ταυτισμένη με τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας είναι μεταξύ άλλων, η δράση του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου «Άγιος Νικόλαος», που και φέτος θα πραγματοποιήσει τα καθιερωμένα «Κούλουμα στην Αλυκή», την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου. Μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ο Σύλλογος θα σερβίρει σαρακοστιανά και άφθονο κέφι, που αλλού; Στην παραλία Αλυκής.
Όπως αναφέρει στο Protionline.gr  ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Παπαδόπουλος, ΄΄και φέτος πιστοί στο… ραντεβού μας με τον κόσμο του Αιγίου και τους επισκέπτες του, θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα όλοι μαζί, στο σημείο που ήμασταν και πέρυσι, στον χώρο του καταστήματος «Porto Bello» που μας παραχωρήθηκε για την ημέρα. Θα είμαστε εκεί από το πρωί με την ευγενική υποστήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ. Αιγιαλείας και θα προσφέρουμε, από τις 12.00 το μεσημέρι και μετά, την παραδοσιακή φασολάδα, κρασί, λαγάνα και νόστιμα σαρακοστιανά εδέσματα, εντελώς δωρεάν, χάρη στις ευγενικές χορηγίες καταστηματαρχών της περιοχής μας, τους οποίους οφείλουμε να ευχαριστήσουμε΄΄.
΄΄Είναι ένα έθιμο που τηρούμε κάθε χρόνο, το οποίο μας φέρνει κοντά στην παράδοση, ενώ αυξάνει την επισκεψιμότητα στην παραλία μας που αποτελεί το τέλειο σκηνικό για το πέταγμα του χαρταετού΄΄, σημειώνει ακόμη ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας: ΄΄Εμείς προσφέρουμε φαγητά, κρασί και μουσική, εσείς βάλτε το κέφι και ελάτε να πετάξετε το χαρταετό σας και να διασκεδάσουμε με τη μουσική του Νίκου Μανέτα, για άλλη μία χρονιά όπως απαιτεί το έθιμο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr