background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος, ο τ. Αντιδήμαρχος Αιγίου, Παναγιώτης Ρέλλας    

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΟΥ 

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: «Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, θα είναι ο κ. Παναγιώτης Ρέλλας.

Ο κ. Ρέλλας γεννήθηκε στο Αίγιο. Είναι εκπαιδευτικός (απόφοιτος της Φιλοσοφικής Ιωαννίνων) και εργάζεται ως Φιλόλογος Καθηγητής στο 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου. Παράλληλα είναι και Ιεροψάλτης.

Είναι:

  • Μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιγιάλειας
  • Μέλος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιάλειας
  • Μέλος του Συλλόγου Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιάλειας «Φίλιππος Οικονόμου»

Έχει διατελέσει:

  • Αντιδήμαρχος Αιγίου (2009-2010)
  • Δημοτικός Σύμβουλος Αιγίου (2007-2010)

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Ο Χρήστος Γούτος είναι άνθρωπος με αδαμάντινο χαρακτήρα, ήθος, αξιοσύνη, εμπειρία, άδολη και ειλικρινή φιλοδοξία, γνώστης των τοπικών θεμάτων και με όραμα για το Αίγιο του αύριο. Ασύγκριτα καλύτερο, περισσότερο ανθρώπινο και με καλύτερο μέλλον. Ως συνοδοιπόροι την τετραετία 2006-2010, είχαμε σύμπνοια και ταύτιση θέσεων, σε θέματα υποδομής και ανάπτυξης της περιοχής».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Τάκης Ρέλλας, κουβαλά γνώσεις και εμπειρία. Η ουσία της σκέψης του, η πραότητα του χαρακτήρα του και το διαρκές ενδιαφέρον του για τον τόπο, αποτελούν ιδανικά στοιχεία για το Αύριο. Μαζί θα συνεχίσουμε να παλεύουμε   για να κάνουμε το Αίγιο του Αύριο, την Αιγιάλεια του Αύριο, το ίδιο ιδανικούς προορισμούς. Καλή μας επιτυχία».

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr