background img
banner
banner

Αυξάνεται συνεχώς το ψηφοδέλτιο της Ψυχράμη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ”

Έχοντας ανακοινώσει σχεδόν το 1/3 του ψηφοδελτίου της, η υποψήφια δήμαρχος Αιγιάλειας Βάσω Ψυχράμη, καταφέρνει με δυναμισμό και ειλικρίνεια να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων, αφού επιχειρεί κάτι πρωτόγνωρο στα δημοτικά χρονικά.

Να γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος, φέρνοντας ταυτόχρονα νέα αντίληψη στη διαχείριση των πραγμάτων. Η “Ποιοτική Αιγιάλεια” της Ψυχράμη, μπήκε πολύ γρήγορα στην τριάδα των υποψηφίων δημάρχων, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εκλεγούν στο ανώτατο δημοτικό αξίωμα και αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν.

Λίγο πριν την Εθνική μας επέτειο, η Ψυχράμη και οι συνεργάτες της θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, όπου η υποψήφια δήμαρχος θα μιλήσει για την Αιγιάλεια που οραματίζεται.

Εντωμεταξύ, ανακοίνωσε δύο νέα πρόσωπα που θα συμπορευτούν με την “Ποιοτική Αιγιάλεια”, τον Γιώργο Γκίκα, πρώην αντιδήμαρχο Αιγίου, τον Βασίλη Μελισσουργό, νέο αγρότη και τον Ανδρέα Μαγκλάρα, Γεωπόνο.

Γκίκας: “Με την Ψυχράμη, για ένα δήμο που ανοίγει ορίζοντες”

Φίλες και Φίλοι,
Με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας για την προοπτική και την ανάπτυξη του Δήμου μας, συντάσσομαι με την υποψήφια Δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη και την φιλοσοφία που εκπροσωπεί για ένα Δήμο που δημιουργεί προϋποθέσεις, ένα Δήμο που ανοίγει ορίζοντες, που απαντά σε προκλήσεις για ανάπτυξη. Με τον νέο Νόμο δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και πολιτικές επιρροές, υπάρχει μόνο προσήλωση στο κοινό καλό.
Ο δρόμος για το κοινό καλό περνάει μόνο μέσα από την συμπόρευση όλων με εντιμότητα, με οδηγό την αλήθεια μακριά από τα εύκολα, τα μεγάλα λόγια, με επιμονή και πείσμα.”

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Γιώργος Γκίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι παντρεμένος με την έμπορο Μαρία Χριστοδουλοπούλου και έχουν δυο κόρες. Αποφοίτησε από την Σχολή διοίκησης κ΄ οικονομίας του ΑΤΕΙ Πάτρας –τμήμα Λογιστικής και από το 1987 εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών –Δ.Ο.Υ Αιγίου.

Από το 1999 έως 2006 ήταν Δημοτικός σύμβουλος του διευρυμένου ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ. Το 2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών με αξιοσημείωτο έργο την πλήρη διαφάνεια των οικονομικών του Δήμου.

Έχει ακόμη θητεία ως:

  • μέλος της οικονομικής επιτροπής του διευρυμένου ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΟΥ.
  • μέλος της επιτροπής του Δημοτικού σταδίου.
  • πρόεδρος σχολικών επιτροπών

Μελισσουργός: “Η Ψυχράμη είναι έτοιμη να βγάλει τον τόπο μας από το τέλμα

“Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Επέλεξα να μείνω και να φτιάξω την ζωή μου εδώ και η επιθυμία μου να βοηθήσω τον τόπο μου, με κάθε τρόπο, με οδήγησε στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Επιθυμώ να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
Η υποψήφια δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη με την σταθερή πορεία της στην Αυτοδιοίκηση μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει δύσκολες συνεργασίες χωρίς να εγκαταλείπει αρχές και στο πρόσωπό της αναγνωρίζω την Αιγιώτισα Σιδηρά κυρία,έτοιμη να βγάλει τον τόπο μας από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει από δεκαετίας και πλέον!
Για το λόγο αυτό αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθειά της.”

Με τιμή
Βασίλης Μελισσουργός

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Βασίλειος Μελισσουργός του Στέλιου και της Παρασκευής γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Τέμενη Αιγίου. Ως γόνος αγροτικής οικογένειας ασχολείται με την καλλιέργεια σταφίδας, εσπεριδοειδών κι ελαίων.  Έχει διατελέσει Ιεροψάλτης σε Ιερά αναλόγια της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, Πατρών, καθώς και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και είναι ενεργός ιεροψάλτης επί 15 και πλέον έτη. Η εν λόγω πορεία του οδήγησε στην πρόσφατη εκλογή του, ως Προέδρου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιαλείας.
Τέλος, είναι συνιδιοκτήτης σε γνωστό κατάστημα υπηρεσιών Διαδικτύου στο Αίγιο. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Μαγκλάρας : ” Η Ψυχράμη μπορεί να φτάσει την Αιγιάλεια ψηλά”

Ονομάζομαι Ανδρέας Μαγκλάρας και κατάγομαι από το Αίγιο. Είμαι απόφοιτος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τεχνολογικού Εκπεδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου. Αυτήν την στιγμή εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση μας παραγωγής και εμπορίας εσπεριδοειδών. Από τα φοιτητικά μου χρόνια άρχισα να ασχολούμαι με την  πολιτική με σκοπό την αναβάθμιση της σχολής μου και τα επαγγελματικά δικαιωμάτα των συμφοιτητών μου. Μετέπειτα ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού συλλόγου Διγελιωτίκων και πλέον είμαι ενεργό μέλος της επιστημονικής κοινότητας της Πανελλήνιας Ένωσης Γεωπόνων Τ.Ε.
Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές γίνεται με μοναδικό σκοπό την ποιοτική ανάπτυξη αυτής της περιοχής η οποία χρειάζεται και νέους ανθρώπους. Σε αυτό το έργο ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος είναι η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας Κα. Βάσω Ψυχράμη, με την οποία συμπορεύομαι, η οποία με τις γνώσεις τις και την εμπειρία της μπορεί να φτάσει την Αιγιάλεια ψηλά, εκεί που πραγματικά της αξίζει.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr