background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Ακράτα

ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ – Η ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ

Σύμφωνα με όσα έχουμε δει στη διάρκεια του πρωταθλήματος, που είδαμε στα παιχνίδια μεταξύ Αιγείρας / Ακράτας και Αετού Ρίου, στην κοσμοσυρροή του μεταξύ τους ντέρμπι στην Ακράτα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, την σημερινή βαθμολογική εικόνα, τότε η συνάντηση των πρωτοπόρων της ειδικής βαθμολογίας playoff, είναι όλα τα λεφτά.
Η «σφαλιάρα» που δέχτηκε ο Αετός Ρίου μετά την ήττα του 0-3 στην Ακράτα, θα τον έχει συνετίσει, θα τον υποχρεώσει να δει με ιδιαίτερη σοβαρότητα το παιχνίδι, να διδαχθεί από κάποια λάθη που έγιναν ο προπονητής του Αετού Γιώργος Αμασιάδης.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι αποβλέπουν στη νίκη και με όποιο σκορ, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα διευρύνει την σημερινή απόσταση των δυο βαθμών που χωρίζει τους δυο αντιπάλους. Η προσέλευση των φιλάθλων θα είναι τέτοια, που θα δημιουργήσει φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Στη …φλόγα της Ροδιάς η Αργυρά

Η ισχυρή έδρα της Φλόγας στο γήπεδο Ροδιάς, προμηνύει την απειλή για απώλεια βαθμών στην φιλοξενούμενη Αργυρά. Στην Φλόγα θεωρούν ότι ο ένας βαθμός που κατέχουν είναι λίγος σε αναλογία με τις δυνατότητές τους, έχουν βαλθεί να βελτιώσουν τη βαθμολογία στο υψηλότερο δυνατόν, στα παιχνίδια που απομένουν. Η ήττα στο Ρίο αποτελεί παρελθόν, η συνέχεια θα είναι διαφορετική προς το καλύτερο.

  • 2η αγωνιστική πλέι οφ
  • Κυριακή 21/04 -17:30
  • Αιγείρα / Ακράτα – Αετός
  • Φλόγα Ροδιάς – Αργυρά

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr