background img
banner
banner

«Μόνιμος Σύμβουλος του Δημάρχου ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος – συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του με γνώση του αντικειμένου – συναντήθηκε με την ηγεσία του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών & Εργοληπτών Αιγιάλειας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα της περιοχής τα οποία και προτάσσει.
Μεταξύ αυτών, ετέθη το μείζον ζήτημα του νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (από μηδενική βάση) για όλο τον Δήμο, μέσω προγράμματος της Ε.Ε.

Επίσης η εφαρμογή Ειδικών Όρων Δόμησης στο Αίγιο αλλά κυρίως στην περιφέρεια της Αιγιάλειας.

Ακόμα η άρση του χαρακτηρισμού Οικισμών ως «κατολισθήσιμοι» για ελεύθερη δόμηση.

Ο κ. Γούτος, συμφώνησε σε μια προσεκτική αποτύπωση του Δήμου, με βάση την πολεοδομική τάξη και νομιμότητα, ώστε να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά περιοχών, ενώ ανέλαβε δέσμευση για πλήρη χρηματοδότηση των απαιτούμενων γεωλογικών μελετών, που θα επιτρέψουν την αποδέσμευση της περιουσίας χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων σε Τοπικές Κοινότητες.

Τέλος ο κ. Γούτος ανακοίνωσε ότι ως Δήμαρχος θα έχει ως μόνιμο Σύμβουλο επί τεχνικών θεμάτων, τον Σύλλλογο Πολιτικών Μηχανικών, κάτι που θα διασφαλίσει την καθημερινή συνεργασία και παραγωγή κοινού έργου


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr