background img
banner
banner

Χορευτική συνάντηση τη Δευτέρα του Πάσχα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ – ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ «DANCING CLUB»

Γεμάτο δραστηριότητες και εκδηλώσεις είναι το επόμενο διάστημα για τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, με πρώτη μία υπαίθρια χορευτική γιορτή που προγραμματίζει για την δεύτερη μέρα του Πάσχα, η οποία αναμένεται να δώσει ζωή στην πόλη! Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το «Dancing Club» θα πραγματοποιήσει χορευτική συνάντηση στην οδό Μητροπόλεως, δεδομένου ότι η Δευτέρα του Πάσχα συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Χορού!

Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του Ομίλου, ΄΄μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, με τους 100 χορευτές του, τιμώντας όσους πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδος το 1821, ο Χορευτικός με την συμφωνία των Γυμναστών του που ήλθαν σε επικοινωνία και ενημέρωσαν το Δ.Σ. του Ομίλου απεφάσισε τα εξής:

  1. Την Δευτέρα του Πάσχα, του Αγ. Γεωργίου που συμπίπτει με την Παγκόσμια ημέρα του χορού, μαζί με το Dancing Club, να πραγματοποιήσουν με λίγα παιδιά που αδειάζουν την ημέρα αυτή, ελαφρό πρόγραμμα παραδοσιακών αλλά και μοντέρνων χορών. Η προαναφερθείσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί καιρού επιτρέποντος από την οδό Μελετοπούλων μέχρι την Ρωμανιώλη επί της Μητροπόλεως μπροστά από τις καφετέριες από 12.00 έως 12.45. Έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα για πεζοδρόμηση την ώρα αυτή της Μητροπόλεως, στο Τμήμα Τροχαίας Αιγίου. Αμέσως μετά στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων από τις 12.50 έως 13.20, θα συνεχιστεί η εκδήλωση.
  2. Πρόβες για την γιορτή λήξης στις 25/5 και 31/5/2019 το πρωί, στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού
  3. Γιορτή λήξης Παρασκευή 31/5/2019 το απόγευμα με ώρα έναρξης στις 20.15, επίσης στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού.
  4. Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 συμμετοχή χορευτών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου στην θεατρική παράσταση ¨Η Νεράιδα και το παλικάρι¨ σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, ενώ θα ερμηνεύει ζωντανά ο Νίκος Ζωιδάκης. Η θεατρική παράσταση θα δοθεί επίσης στο ανοικτό θέατρο. Για τις επόμενες εκδηλώσεις του Χορευτικού Ομίλου θα εκδοθεί ανακοίνωση προσεχώς.

Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr