background img
banner
banner

Οι επιδημίες βρίσκονται προ των πυλών…

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΟΥ

Στο μείζον ζήτημα των απορριμμάτων που αποτελούν… ανοιχτή απειλή για τη δημόσια υγεία, παρεμβαίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου, ζητώντας άμεση λύση, κρούοντας παράλληλα των κώδωνα του κινδύνου για επιδημίες που βρίσκονται προ των πυλών.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου τονίζει πως παραμένει το αδιέξοδο με τα σκουπίδια, που έχουν γεμίσει τους δρόμους, τις πλατείες, τους κοινόχρηστους χώρους, τις όχθες των ποταμών και τις παραλίες. Όπως σημειώνει, ΄΄οι υψηλές θερμοκρασίες, και το καλοκαίρι που μόλις άρχισε, κάνει το πρόβλημα ακόμα πιο απειλητικό.

Οι σωροί των σκουπιδιών και η μυρωδιά αυτών έχει κατακλύσει την πόλη και τα χωριά της Αιγιάλειας, γεγονός που αποτελεί κίνδυνο δημόσιας υγείας, με πιθανές επιδημίες να βρίσκονται προ των πυλών. Ανυπολόγιστες κρίνονται και οι συνέπειες στον τουρισμό και στην οικονομία της περιοχής, που δυσφημίζεται ανεπανόρθωτα. Μάλιστα, το πρόβλημα αναμένεται να γίνει ακόμα εντονότερο το επόμενο διάστημα, μιας και ο πληθυσμός αναμένεται να αυξηθεί με την άφιξη των καλοκαιρινών εκδρομέων΄΄.

Και καταλήγει ως εξής: ΄΄Κάθε χρόνο, το ίδιο πρόβλημα, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων…
Ο ιατρικός κόσμος επισημαίνει για άλλη μία φορά, ότι απειλείται η δημόσια υγεία και παρακαλεί τους υπεύθυνους για άμεση λύση στο σημαντικότατο αυτό πρόβλημα΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr