background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Γονέων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ «ΕΚΤΟΠΙΣΑΝ» ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΣ – ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΓΜΕ

Η πλήρης ανανέωση χαρακτηρίζει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος όπως προέκυψε από τις εκλογές της 10ης Ιουλίου. Οι υποψήφιοι Αιγιαλείς δεν εκλέγονται, ούτε καν ο απερχόμενος πρόεδρος Μένιος Κουτρόπουλος, με τους Πατρινούς να κρατούν τις καίριες θέσεις.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 8.00 το βράδυ στα γραφεία της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη που εκλέχθηκαν στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 10/07/2019 για την συγκρότησή τους σε σώμα.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

  • Πρόεδρος: Παρασκευόπουλος Δημήτριος,
  • Αντιπρόεδρος: Αθανασακόπουλος Νικόλαος,
  • Γενικός Γραμματέας: Σαββανή Σάντρα,
  • Οργανωτικός Γραμματέας: Βανακάρας Αλέξανδρος,
  • Αναπληρωτής Γραμματέας: Στεφανοπούλου Μαρία,
  • Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Αγγελή Ιωάννα,
  • Υπεύθυνος Οικονομικού: Φωκάς Παναγιώτης.
  • Αναπληρωτής Υπεύθυνος Οικονομικού: Αλεξόπουλος Γεώργιος,
  • Μέλη: Βαρέττα Σοφία, Βουκελάτος Παναγιώτης, Σκαρλάτου Ειρήνη.

Ο μόνος Αιγιαλέας που εκλέγεται είναι ο Παναγιώτης Φράγκος (φωτό) για την Συνομοσπονδία Γονέων. Συγκεκριμένα, ως αντιπρόσωποι για την ΑΣΓΜΕ, εξελέγησαν οι Βουκελάτος Παναγιώτης, Ντάζου Ελένη, Αλεξανδρόπουλος Αλέξανδρος, Βαρέττα Σοφία, Σαββανή Σάντρα, Ζαφειροπούλου Θεώνη, Φράγκος Παναγιώτης, Βανακάρας Αλέξανδρος, Σκαρλάτου Ειρήνη.

Σημειώνεται ότι υποψήφιοι από την Αιγιάλεια ήταν για το Δ.Σ. τόσο ο Μένιος Κουτρόπουλος όσο και οι Κατερίνα Παππά και Γιώτα Ζαγκρίλη οι οποίοι δεν εξελέγησαν, ενώ εκτός του κ. Φράγκου υποψήφια ως εκλέκτορας για την Συνομοσπονδία ήταν και η Ντία Παναγοπούλου που δεν εξελέγη.

Μιλώντας στο “protionline.gr”, ο κ. Φράγκος είπε πως μέσα από την εκλογή του θα συμμετάσχει ως εκλέκτορας στην Γενική Συνέλευση της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Μαθητών Ελλάδος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σεπτέμβριο. ΄΄Θα είμαι εκεί για να μεταφέρω τα θέματα της περιοχής και βέβαια για να ψηφίσουμε και να εκλέξουμε το νέο Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr