background img
banner
banner

Πριν την τελική απόφαση ο Μιχάλης Τρίψας

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ UEFA C

Πολλές είναι οι προτάσεις που δέχεται για συνεργασίες ο προπονητής Μιχάλης Τρίψας. Άλλες τις σκέφτεται, άλλες τις απορρίπτει και άλλες συζητάει.
Πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση, περιμένει τα νεώτερα από τη νέα διοίκηση του Παναιγιάλειου. Πέρυσι προπονούσε την Κ16 και σίγουρα τον ενδιαφέρει η συνέχεια της συνεργασίας του με τους «μελανόλευκους».

Του δίνεται παράλληλα η ευκαιρία για να περάσει φέτος τη σχολή προπονητών για το δίπλωμα UEFAC, αφού η σχολή λειτουργεί αυτό το καλοκαίρι στον Πύργο Ηλείας, σε μια σχετικά κοντινή απόσταση από τις προηγούμενες φορές, που θα έπρεπε να επισκεφτεί Θεσσαλία, Μακεδονία, Ήπειρο και νησιά.

Έχω προτάσεις περιμένω και την Κ16 του Παναιγιάλειου

Ο Μιχάλης Τρίψας μας μιλά για τις προτάσεις που δέχεται, από τι θα εξαρτηθεί η τελική επιλογή του, καθώς και για την απόφασή του να περάσει την σχολή προπονητών, με …έπαθλο το δίπλωμα UEFAC.
«Έχω δεχτεί κάποιες προτάσεις από την περιοχή και μια από την Κορινθία. Σαν προτεραιότητα βάζω την Κ16 του Παναιγιάλειου, χωρίς να αποκλείω κάποια παράλληλη συνεργασία με μια ανδρική ομάδα. Υπάρχουν τρόποι να συνδυάσω αυτά τα δυο πράγματα, εφ’ όσον κάτι παρόμοιο έγινε και πέρυσι. Προσωπικά θέληση υπάρχει και όλα μπορούν να γίνουν.»

Σαν επιλογή

«Στις προτεραιότητές μου για να επιλέξω το σωματείο που θα συνεργαστώ, θέτω μια σταθερή διοίκηση που θα αποδώσει μια καλή συνεργασία. Να περιέχονται κάποιοι στόχοι πέρα από την διασκέδαση και την χαρά που μας προσφέρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στις προτιμήσεις φυσικά περιέχονται κάποιες καλές γηπεδικές συνθήκες, ώστε να πραγματοποιείται το έργο μου ανεμπόδιστα και να το ευχαριστιούνται και οι ποδοσφαιριστές.»

Για την σχολή

«Για τη σχολή προπονητών πάντα περίμενα κάποια ευκαιρία, αφού όμως λειτουργούσε κάπου κοντά στην περιοχή μας. Είναι κάτι που αργά ή γρήγορα έπρεπε να γίνει, παρά την επαγγελματική πίεση που θα δεχτώ.
Επίσης υπάρχει μια ανταπόκριση από τους παράγοντες, που με τοποθετούν μέσα στις επιλογές τους για συνεργασία. Είναι και η συνεισφορά μου στις Ακαδημίες, η απαίτηση από την Ένωση της περιοχής μας, θα πρέπει επιτέλους να ξεκινήσω με αυτές τις υποχρεώσεις των διπλωμάτων, με πρώτο το UEFA C.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr