background img
banner
banner

Τα σκουπίδια δημιούργησαν κυκλοφοριακό πρόβλημα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΓΟΥ

Τους υπεύθυνους Καθαριότητας του δήμου ότι κανονίζουν από πού θα γίνει αποκομιδή χωρίς –σύμφωνα με τα λεγόμενά του – να λαμβάνουν υπόψη πού υπάρχει επείγουσα ανάγκη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λόγγου Δημήτρης Μητρόπουλος. Κάνε δε γνωστή την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χωριό του καθώς και το κυκλοφοριακό πρόβλημα εξαιτίας των απορριμμάτων…

Συγκεκριμένα, σημειώνει: «Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο της Καθαριότητας χθες, 31/07/2019 και ώρα 7.50π.μ., ανέφερα το μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η μη αποκομιδή σκουπιδιών στις οδούς Μεσολογγίου και Μπουμπουλίνας (οικία Τσώνου). Ο μεγάλος σωρός σκουπιδιών είναι από τις δημοτικές εκλογές και στα δύο σημεία. Επειδή δε αυτοί οι δύο δρόμοι είναι μονόδρομοι, από τον όγκο των σκουπιδιών περνά μόνο Ι.Χ. Τα φορτηγά προμηθειών, βυτία βόθρων και απορριμματοφόρα του δήμου πάνε αντίθετα, παράνομα για 200 μέτρα από το ιατρείο έως την πλατεία του Λόγγου.

Για την αποφυγή ατυχημάτων, ενημέρωσα χθες το τμήμα Καθαριότητας. Χθες το απόγευμα – την ίδια μέρα- και ώρα 8.00, υπήρχε φορτηγό και μάζευε σκουπίδια στο πάρκινγκ της Θησέως, όπου εκεί πηγαίνουν σκουπίδια και κλαριά από όλη την παραλία των Σελιανιτίκων καθώς και σε άλλα δύο σημεία. Από τα ίδια σημεία τα είχαν μαζέψει και πριν από 20 μέρες΄΄.
Τέλος, επισημαίνει τα εξής: ΄΄Καταγγέλλω την υπάλληλο καθαριότητας, τον προϊστάμενο καθαριότητας, τον οποίο ενημέρωσε η υπάλληλος και τον αντιδήμαρχο Συμπολιτείας (ο οποίος είναι εξαφανισμένος ένα μήνα τουλάχιστον από το Λόγγο) γιατί από κοινού κανόνισαν πού θα μαζεύουν τα σκουπίδια και όχι όπου υπάρχει επείγουσα ανάγκη. Παρακαλούνται οι δημότες, οι καταστηματάρχες και οι επισκέπτες να απευθυνθούν τους αρμοδίους, γιατί εγώ δεν εισακούομαι΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr