background img
banner
banner

Η φονική διαδρομή του 28χρονου οδηγού | ΦΩΤΟ

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκαν το απόγευμα της Τρίτης 27/8 το βρέφος και η γιαγιά του, που βρήκαν τραγικό θάνατο έξω από το σπίτι τους στις Καμάρες. Το protionline.gr ακολούθησε τη φονική διαδρομή του 28χρονου οδηγού από τον Λόγγο που σάρωσε στο πέρασμά του, δύο ανθρώπινες ψυχές, που είχαν την ατυχία να έχουν βγει στο πεζοδρόμιο το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου.

Όπως αποκάλυψε στo “protionline.gr” ο αυτόπτης μάρτυρας Π.Λ., ο οδηγός με την BMW Cabrio και συνοδηγό μια κοπέλα, βγήκε από τη στροφή από Λαμπίρι προς Καμάρες με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καβάλησε το πεζοδρόμιο (σημείο 1) και ακολούθησε πορεία θανάτου, χτυπώντας στη μέση την 67χρονη γιαγιά (σημείο 2) και μαζί και το καροτσάκι με τον 15μηνών Γιάννη, ο οποίος εκσφενδονίστηκε σχεδόν 10 μέτρα μακριά χτυπώντας στην κολόνα (σημείο 3).

Το χτύπημα για τη γιαγιά ήταν μοιραίο όπως και για το εγγονάκι της, που μετά τη φονική σύγκρουση με την κολόνα κατέληξε μερικά μέτρα πιο πίσω (σημείο 4), με σπασμένο το κεφαλάκι του.
Ο οδηγός σταμάτησε προσωρινά μερικά μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος και όταν ο αυτόπτης μάρτυρας τον πλησίασε, αυτός, όπως αναφέρει ο Π.Λ., βγήκε ευδιάθετος αλλά όταν διαπίστωσε τί είχε συμβεί, πήδηξε μέσα στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή.

Ο Π.Λ. τον ακολούθησε με μηχανάκι και κατάφερε να αποσπάσει τον αριθμό κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα και λόγω της ξέφρενης οδήγησής του, που άφησε σημάδια στο οδόστρωμα να εντοπιστεί από τους άνδρες του Α.Τ. Αιγιαλείας και τελικά να συλληφθεί, ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει με βάρκα στην παραλία του Λόγγου.

Η οικογένεια των θυμάτων που κήδευσε χθες στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής Καμαρών γιαγιά και εγγόνι, έχει μακρύ δικαστικό αγώνα μπροστά της, αφού ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή και των αιματολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν ο δράστης ήταν υπό την επήρεια μέθης κλπ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr