background img
banner
banner

ΣΕΡΙΦΑΤΟ: Συνάντηση με γονείς και παιδιά – επισκέψεις στα σχολεία

Το βράδυ της Τετάρτης (4/9) στον εξωτερικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ διοίκησης του Α.Λ.Κ. ‘’ΤΟ ΣΕΡΙΦΑΤΟ’’, γονιών και παικτών.
Παρόντες ήταν επίσης γονείς και παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και να πληροφορηθούν σχετικά με αυτό και συμμετείχαν στη συνάντηση, όπου είχαν την δυνατότητα να γνωριστούν και με την προπονήτρια Elena Kalashnikova.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία νέων και παλιών αθλητών , η γνωριμία με την διοίκηση της ομάδας και ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Τις επόμενες ημέρες από την πλευρά της ομάδας θα ξεκινήσουν επισκέψεις στα δημοτικά σχολεία όλης της Αιγιάλειας προκειμένου να γνωρίσουν όλο και περισσότερα παιδιά το άθλημα. Θυμίζουμε ότι από πέρυσι η εγγραφή και συμμετοχή στα τμήματα όλων των ακαδημιών του συλλόγου είναι δωρεάν.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος απέστειλε αίτημα για έγκριση άδειας εισόδου επιλεγμένων εκπροσώπων του συγκεκριμένου αθλήματος.
“Η Υπηρεσία μας, στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό, εγκρίνει την άδεια εισόδου σε σχολικές μονάδες της Π/Θμιας και της Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019-2020 στους προτεινόμενους εκπροσώπους της Ο.Χ.Ε., όπως αυτοί αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, εφόσον πληρούνται οι ως κάτω αναφερόμενες προϋποθέσεις” αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική άδεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr