background img
banner
banner

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Χρυσά και αργυρά μετάλλια για τον Κένταυρο

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» σε όλους τους μεγάλους αγώνες σκοποβολής βρίσκεται στο βάθρο και συλλέγει μετάλλια. Αυτή τη φορά ο σκοπευτικός όμιλος βρέθηκε στη Σαλαμίνα, στους επετειακούς αγώνες σκοποβολής Σαλαμίνια 2019, καθώς τον μήνα Σεπτέμβριο στην περιοχή, γίνονται εορταστικές εκδηλώσεις για τη ξακουστή ναυμαχία της Σαλαμίνας. Ο αγώνας είχε διεθνή χαρακτήρα αφού συμμετείχαν σε αυτόν συνολικά 79 σκοπευτές, Έλληνες και ξένοι.

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συμμετείχε με 9 αθλητές, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σημάδεψαν το στόχο, νίκησαν το χρόνο και έφεραν χρυσά και ασημένια μετάλλια.
Στην κατηγορία Standard πήρε την πρώτη θέση στο ομαδικό, με τους Γιαννακόπουλο Γεώργιο, Παπαχριστόπουλο Βασίλειο και Φράγκο Δημήτριο. Στην ίδια κατηγορία τα κορίτσια του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» Φράγκου Μαρία και Αντωνάκη Βάγια κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, ενώ την δεύτερη θέση πήρε ο Γιαννακόπουλος Γεώργιος στους senior. Στην κατηγορία Production Optics ο junior του συλλόγου Σταυρίδης Δαμιανός ήρθε δεύτερος και πήρε το αργυρό μετάλλιο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr