background img
banner
banner

Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες

ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΙΟΛΟ» ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΩΝ

«Ομορφαίνουμε τον τόπο μας» ονομάζεται η δράση που συνδιοργανώνουν Τοπική Κοινότητα Βαλιμιτίκων και Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Αίολος», την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Στις 9.00 το πρωί στο γήπεδο Βαλιμιτίκων, το μόνο που θα χρειαστεί να… ξοδέψουν οι ενδιαφερόμενοι είναι το κέφι και η όρεξή τους για δουλειά.

Στις 10.30 για τους μικρούς φίλους προβλέπεται εργαστήριο δημιουργίας με ανακυκλώσιμα υλικά στην παιδική χαρά. Θα έχουν μαζί τους χάρτινα ρολά, παλιά cd, πλαστικά καπάκια και πολλή φαντασία!

Επίσης, από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλιμιτίκων «Ο Αίολος» έγινε γνωστό ότι στα πλαίσια των δράσεών του ξεκινά τη δημιουργία χορωδιακού τμήματος. «Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε μαζί μας να χαρούμε τον κόσμο της μουσικής», αναφέρει στην πρόσκλησή του ο Σύλλογος.

Παράλληλα, κάνει γνωστό ότι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ώρα 10.15 αρχίζουν τα μαθήματα πινγκ – πονγκ. Ακόμη, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, ώρα 5.00μ.μ. αρχίζουν τα μαθήματα χειροτεχνίας και τέλος τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ώρα 7.30μ.μ. αρχίζουν τα μαθήματα σκάκι. Πληροφορίες στο τηλ. 6978281965.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr