background img
banner
banner

Δεν θα παίξουν Β΄ Εθνική οι “Λύκαινες” – Νέα “βέλη” κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής!

Η γυναικεία ομάδα των Λύκων Αιγιάλειας παρότι πέρυσι κέρδισε το εισιτήριο ανόδου για τη Β΄ Εθνική θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας! Με μακροσκελή ανακοίνωση η διοίκηση εξηγεί τους λόγους της απόφασης και καταφέρεται για ακόμη μία φορά κατά της προηγούμενης δημοτικής αρχής, την οποία θεωρεί ως βασική υπεύθυνη για αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά:

“Την Κυριακή που μας πέρασε ξεκίνησε το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής, ένα πρωτάθλημα για το οποίο η ομάδα μας είχε καταφέρει να πάρει το εισιτήριο. Μεγαλύτερος εχθρός μας στην υπέρβαση αυτή, ήταν όχι κάποια αντίπαλη ομάδα αλλά η προηγούμενη Δημοτική Αρχή η οποία μέχρι τον Σεπτέμβριο, όταν και παρέδωσε στη νέα, δεν μας έδινε γήπεδο για προπονήσεις, προετοιμασία και έδρα αγώνων.

Η απόφασή μας κοινή, διοίκηση και παίκτριες, να παραμείνουμε στη Γ΄ Εθνική, μία κατηγορία σαφώς λιγότερο απαιτητική από τη Β΄ Εθνική αφού η προετοιμασία μας γι’ αυτή, θα ήταν το λιγότερο ελλιπής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Αιγιάλειας που μαζί του καταφέραμε την υπέρβαση αλλά και τους επιχειρηματίες του τόπου μας που μας ενίσχυσαν στα τόσα ταξίδια μας και θέλουμε να πιστεύουμε οτι η βοήθειά τους έπιασε τόπο.

Ο στόχος της ομάδας πρώτα απ’ ολα είναι να κάνει το Γυναικείο Ποδόσφαιρο θεσμό στην Αιγιάλεια και η αναγνώριση των προσπάθειών μας από τους Αιγιαλείς δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο.

Το παιδικό τμήμα κοριτσιών στο γήπεδο Πλαστήρα με ήδη 12 Λυκάκια, μας γεμίζει ελπίδα για εξάλειψη των προκαταλήψεων αλλά και για ένα οργανωμένο και στέρεο οικοδόμημα που θα ξαναφέρει την ομάδα στη Β΄ Εθνική, αλλά και θα εγγυηθεί τη διατήρηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Αλλά και η μεταγραφή της Αλεξίας Παπαδοπούλου στον ΠΑΟΚ ήρθε να μας γεμίσει περηφάνεια και ελπίδα οτι θα καταφέρουμε να δούμε επιτέλους κοπέλα από την Αιγιάλεια στο υψηλότερο επίπεδο και να τη θαυμάσουμε από την τηλεόρασή μας!

Ο λύκος είναι ζώο επίμονο, με υπομονή και αντοχές και έτσι κι εμείς, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ισότητα στον αθλητισμό, που μόνο δεδομένη δεν είναι στην Ελλάδα (ουραγός στην Ισότητα των Φύλων για το 2019 ) και ακόμα περισσότερο στην Αιγιάλεια.

Με τη βοήθεια των Αιγιαλέων και, ελπίζουμε, της νέας Δημοτικής Αρχής, θα ξαναπάρουμε το εισιτήριο για τη Β΄ Εθνική!”


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr