background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος εύκολα τον Άρη εκτός έδρας (3-0) | ΦΩΤΟ

Ο Παναιγιάλειος έχασε στο 0-0 ευκαιρίες, έχασε τον Γκάτση από το ημίωρο, έχασε το πρώτο πέναλτι στο 39’, ποτέ όμως την πίστη για τη νίκη.

Οι «μελανόλευκοι» διαψεύδοντας όλα τα σενάρια για πτώση της απόδοσης κατόπιν της αποχώρησης του Γκάτση, ξεκίνησαν ένα επιθετικό μπαράζ, βάζοντας και χάνοντας γκολ (δυο δοκάρια και δυο ανεπιτυχή πέναλτι), κερδίζοντας δίκαια και με το σπαθί τους τον Άρη στην Πάτρα, αφήνοντας τους «κόκκινους» στη γκρίνια για τον διαιτητή Φωκά; και σε μια …νευρική κατάσταση απογοήτευσης.

Γκολ πριν την ανάπαυλα

Ο Άρης ξεκίνησε με δυο σουτ εκτός περιοχής (Λάτσης 8΄ και Γκολφίνος 10΄), τα οποία εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο αλάνθαστος για μια ακόμα φορά Αθανασόπουλος.

Δεν άφησαν στη συνέχεια άλλα περιθώρια στους γηπεδούχους οι «μελανόλευκοι», ξεκινώντας μια σειρά χαμένων ευκαιριών από το 13΄ με την κεφαλιά άουτ του Γκάτση από το φάουλ – σέντρα του Μπούνα, στο 15΄ το πλασέ του Μπούνα από την πάσα του Μπελεζάκη που απέκρουσε ο Χάχαλης, την μεγάλη ευκαιρία του Σκούτα από την ασίστ του Χριστόπουλου στο 36΄ και το χαμένο πέναλτι του Χριστόπουλου (χέρι Κωνσταντόπουλος) στο 39΄.

Το «μελανόλευκο» πανηγύρι …στήθηκε στο 42΄ όταν ο Σκούτας πήρε το άτσαλο διώξιμο του Κωνσταντόπουλου και σκόραρε για το 1-0.

Πλήρη υπεροχή στο β΄ ο Παναιγιάλειος

Η διαφορά ασφαλείας εξασφαλίστηκε από το ξεκίνημα του β΄ μέρους, όταν ο Μπούνας από ασίστ του ιδιαιτέρως διακριθέντα Χριστόπουλου, έκανε εύκολα το 2-0 στο 48΄.

Κοντά στο 3-0 ο Οικονόμου δοκάρι στο 53΄ από πάσα του Χριστόπουλου, δοκάρι και ο Μπελεζάκης στο 58΄ με τον Μπούνα να του πασάρει για να σιγουρέψει το γκολ, αλλά…

Ούτε και με το πέναλτι (χέρι Μιχαλόπουλος) στο 65΄, ήρθε το πολυπόθητο 3ο γκολ. Εκτέλεσε ο Μπούνας, έπεσε στην αριστερή γωνία απέκρουσε ο Ψυχράμης και στη συνέχεια δοκάρι.

Το γκολ του Μπούνα 3-0 στο 68΄ από την κεφαλιά πάσα του Μπελεζάκη, «κλείδωσε» για τα καλά την δίκαιη νίκη του Παναιγιάλειου.

Ρογμώδες κάταγμα ο Γκάτσης του αφιέρωσαν τη νίκη

Εξάρθρωση αγκώνα και ρογμώδες κάταγμα ήταν η διάγνωση από το Νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε ο Βαγγέλης Γκάτσης. Με επανεξέταση θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να μπει μόνο σε γύψο, ή αν θα ακολουθήσει εγχείρηση.

Πάντως στην άσχημη πτώση του Γκάτση, ρόλο έπαιξε και η εναέρια επαφή που είχε μαζί του ο Μεντζελόπουλος, όταν ο επιθετικός του Παναιγιάλειου επιχειρούσε ανάποδο …ψαλίδι.

Στο φινάλε του αγώνα ενωμένοι στον πανηγυρισμό οι «μελανόλευκοι» φώναξαν το όνομα του άτυχου Γκάτση, αφιερώνοντάς του με τον τρόπο αυτό τη νίκη.

ΑΡΗΣ (Γ. Βογιατζής): Χάχαλης (46’ Ψυχράμης), Θεοδωρόπουλος, Λάτσης, Κωνσταντόπουλος (70’ Κεχρανιάς), Μιχαλόπουλος (65’ Χαβάνης), Μεντζελόπουλος, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Τσαρτόλιας (73’ Παναγόπουλος), Μητρόπουλος, Γκολφίνος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλ. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Κουραχάνης, Μπακατσέλος, Μπούνας, Οικονόμου (77’ Σταθακόπουλος), Μπελεζάκης (70’ Αποστολής), Γκάτσης (30’ Σκούτας), Χριστόπουλος (83’ Πλατυκώστας)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr