background img
banner
banner

Πάλι στο βάθρο η Καραφλού, μαχητές Μαργαρώνης και Καπετσώνης

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ

Η Γεωργία Καραφλού του “Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ”, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στην κατηγορία των γυναικών (παρότι ακόμη νεάνιδα), κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κικ μποξινγκ ανδρών – γυναικών, που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 26 Οκτωβρίου στη Βοσνία –Ερζεγοβίνη! Σημειωτέον είναι το μόνο μετάλλιο που κέρδισε η Εθνική στους αγώνες, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Χρήστος Μαργαρώνης, Παναγιώτης Καπετσώνης που πάλεψαν στους αγώνες που έδωσαν.
Με παραπάνω από 600 συμμετοχές έγινε με επιτυχία το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές όλου του κόσμου, οι οποίοι αγωνίζονται σε επαγγελματικά events με υψηλότατες αμοιβές.

Η Ρωσία ήταν η πολυπληθέστερη ομάδα με 58 αθλητές -αθλήτριες και δεύτερη η Τουρκία με 53 αθλητές -αθλήτριες, η οποία αμοίβει τους αθλητές της, την 1η θέση με 30.000€ και πολλά άλλα. Οι χώρες που συμμετείχαν ήταν 55. Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας W.A.K.O. από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ήταν τιμή για την πόλη μας, τον Σύλλογο (Αθλητικό Σύλλογο Αιγίου Στράτων) που με 3 αθλητές στην Εθνική προσπάθησαν για το καλύτερο.
Οι τρεις αθλητές προετοιμάστηκαν υπό την επίβλεψη του προποvητή τους Αλέξανδρου Μίχου.

Της Γεωργίας Καραφλού, στα ημιτελικά της έκλεψαν την νίκη, χάνοντας με 1 σημείο διαφορά και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Μαργαρώνης Χρήστος πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, ηττήθηκε από τον περσινό Παγκόσμιο Πορτογάλο πρωταθλητή με 1 σημείο διαφορά και ο Παναγιώτης Καπετσώνης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στον αθλητή από το Αζερμπαϊτζάν, ο οποίος μετράει πάνω από 200 αγώνες. Τους αθλητές και προπονητές της Εθνικής, υποδέχθηκε στο Προξενείο ο Έλληνας πρόξενος.

Συγχαρητήρια σε όλη την Εθνική Ομάδα που έκανε κατάθεση ψυχής και ιδιαίτερα στους αθλητές του Α.Σ. Στράτων Αιγίου, ο οποίος και ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που τον στήριξαν για να φτάσει εκεί.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr