background img
banner
banner

Εργασίες συντήρησης στους πυλώνες ηλεκτροφωτισμού του σταδίου | ΦΩΤΟ

Mετά από δύο και πλέον δεκαετίες (από την τοποθέτησή τους), οι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού στο δημοτικό στάδιο Αιγίου είναι φανερό ότι χρειάζονται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης. Εγκαινιάσθηκαν το 1997 στον αγώνα Παναιγιάλειος – Κόρινθος 2-0 (με τέρματα των Δερμιτζάκη, Φλώρου) για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ήδη οι εργασίες ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες και σε πρώτη φάση θα αντικατασταθεί η βάση στον έναν εκ των δύο που βρίσκονται στην εξέδρα που δεν διαθέτει πλαστικά καθίσματα, ο οποίος έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ελπίζουμε το ερχόμενο καλοκαίρι να πάρει… σειρά και ο χλοοτάπητας που βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και πλέον χρειάζεται εξ ολοκλήρου ξήλωμα και τοποθέτηση νέου. Τα ημίμετρα με μερική σπορά κάθε χρόνο και “ενέσεις” δεν βοηθούν πια.

* Το στάδιο εγκαινιάστηκε στις 29 Απριλίου του 1949. Στην τοποθεσία αυτή υπήρχε παλιότερα γήπεδο ποδοσφαίρου, χωρίς κερκίδες και περιβάλλοντα στίβο και γενικότερα χωρίς άλλες υποδομές πέραν μιας ξύλινης περίφραξης, που ήταν από τότε έδρα της ομάδας του Παναιγιαλείου από την ίδρυση του συλλόγου το 1927.

Απέκτησε το 1983 χλοοτάπητα, το 1999 στην δυτική εξέδρα πλαστικά καθίσματα και το 2011 ταρταν στο στίβο που περιβάλλει τον αγωνιστικό ποδοσφαιρικό χώρο.
Το στάδιο διέθετε και δυο μικρά πέταλα που ανέβαζαν την συνολική χωρητικότητα του σε αριθμό πάνω των 10.000 θεατών (τώρα χωράει περίπου 7.000), ωστόσο τα πέταλα κατεδαφίστηκαν κατά την ανακαίνιση του το 1985 εκτός από ένα μικρό τμήμα τους δίπλα από τη μια εξέδρα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr