background img
banner
banner

Παλιοί ΟΝΝΕΔίτες στο πλευρό συνανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη

Η ανάγκη της προσφοράς και της αλληλεγγύης αποτέλεσε την αιτία επανένωσης των παλαιών ΟΝΝΕΔιτών της Αχαΐας. Πιστοί στις αρχές της παράταξης που θέλει τα μέλη της να είναι κοινωνικά παρών και με συγκεκριμένες ενέργειες να βρίσκονται στο πλευρό των συνανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, οργάνωσαν επισκέψεις στο Άσυλο Ανιάτων και στο Ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους πρόσφεραν γλυκίσματα και ένα χρηματικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών τους. Παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με μέλη των διοικήσεών τους να ενημερωθούν για τις δυσλειτουργίες τους οι οποίες πηγάζουν από την υποχρηματοδότησή τους και την ακαταλληλότητα των εγκαταστάσεών τους. Τα μέλη της παράταξης που τους επισκέφτηκαν δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους ενεργά και θα συμβάλλουν στις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Η ομάδα των παλαιών ΟΝΝΕΔιτών που επισκέφτηκε τα ιδρύματα αποτελούνταν από τους: Ασπασία Ρηγοπούλου, Πάρη Μήλα, Ηλία Ευαγγελάτο, Γιώργος Γεωργόπουλος, Ηλίας Γκοτσόπουλος, Παύλος Σολδάτος, Νικόλαος Δημητρακόπουλος, Αργύρης Βαγενάς, Βασίλης Χρυσαΐτης, Γιάννης Σταυρογιαννόπουλος, Παρασκευάς Μήλας και Παναγιώτης Πτερνέας.
«Ευχαριστούμε πολύ τις διοικήσεις των ιδρυμάτων και τους εργαζομένους για το πολύτιμο και μοναδικό έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας.

Και τα δύο ιδρύματα λειτουργούν με εξαιρετικό τρόπο προσφέροντας ένα ζεστό καταφύγιο στα άτομα που περιθάλπουν. Εμείς θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους ενισχύοντας την προσπάθεια που κάνουν.

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε σε όλους Χαρούμενα Χριστούγεννα και τη χρονιά που έρχεται να εργαστούμε όλοι μαζί για την πρόοδο της κοινωνίας μας και την καλλιέργεια των βασικών αρχών που είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός, η ευγένεια» δήλωσε η Ασπασία Ρηγοπούλου μετά το τέλος των επισκέψεων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr